Legg inn eller endre hjemme- og jobbadressen din

Hvis du lagrer hjemme- og jobbadressene dine, kan du få veibeskrivelser enklere og raskere. På telefonen eller nettbrettet kan du også velge et ikon for hjem og jobb.

Merk: Du må være pålogget for å kunne legge inn, redigere og se hjemme- og jobbadressen din på kartet. Finn ut hvordan du logger på Google Maps.

Angi hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps, og påse at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine steder og deretter Merket.
  3. Velg Hjemme eller Arbeid.
  4. Skriv inn den aktuelle adressen, og klikk på Lagre.

Merk: Hvis du bruker Maps i Lite-modus, kan du ikke angi hjemme- og jobbadressen din.

Endre hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps, og påse at du er pålogget.
  2. Skriv inn Hjemme eller Arbeid i søkefeltet.
  3. Klikk på Rediger ved siden av adressen du vil endre.
  4. Skriv inn den nye adressen, og klikk så på Lagre.

Slett hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps, og påse at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine steder og deretter Merket.
  3. Klikk på Lukk ved siden av den aktuelle adressen.

Få veibeskrivelse hjem eller til jobben

1. Søk etter et sted.
  2. Klikk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse nedenfor søkefeltet. Stedet vises nå som destinasjonen din.
  3. Velg Hjemme eller Arbeid som startpunkt. Veibeskrivelsen vises på kartet.
  4. Klikk på «Bytt startpunkt og destinasjon» om du vil gjøre startpunktet til destinasjonen.

Tips: Du kan også skrive inn Hjemme eller Arbeid i veibeskrivelsesfeltene hvis du vil bruke en av disse som startpunkt eller destinasjon.

Løs problemer med visning av hjem og jobb i Maps

Før du kan bruke hjemme- og jobbadressen din i søk og veibeskrivelser, må du slå på «Nett- og appaktivitet». Hvis disse adressene ikke vises i Maps, ser du hvordan du slår på Nett- og appaktivitet.