Angi eller endre hjemme- og jobbadressen

Hvis du lagrer hjemme- og jobbadressen din, kan du få veibeskrivelser enklere og raskere. På telefonen eller nettbrettet kan du også velge et ikon for hjem og jobb.

Tips: Du må være pålogget for å kunne angi, redigere og finne hjemmet ditt og jobben din på kartet. Finn ut hvordan du logger på Google Maps.

Angi hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps på datamaskinen, og sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og så Dine steder og så Merket.
  3. Velg Hjem eller Jobb.
  4. Skriv inn den aktuelle adressen, og klikk på Lagre.

Endre hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps, og sjekk at du er pålogget.
  2. Skriv inn Hjem eller Jobb i søkefeltet.
  3. Klikk på Rediger ved siden av adressen du vil endre.
  4. Skriv inn den nye adressen, og klikk så på Lagre.

Slett hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps, og sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og så Dine steder og så Merket.
  3. Klikk på Lukk ved siden av hjemme- eller jobbadressen.

Løs problemer med hjem og jobb på Maps

For at du skal kunne bruke hjemme- eller jobbadressen din når du søker eller bruker veibeskrivelser, må du slå på «Nett- og appaktivitet». Hvis du ikke finner hjemme- og jobbadressen på Maps, kan du finne ut hvordan du slår på «Nett- og appaktivitet».