Legg inn eller endre hjemme- og jobbadressen din

Hvis du lagrer hjemme- og jobbadressene dine, kan du få veibeskrivelser enklere og raskere. På telefonen eller nettbrettet kan du også velge et ikon for hjem og jobb.

Merk: Du må være pålogget for å kunne legge inn, redigere og se hjemme- og jobbadressen din på kartet. Finn ut hvordan du logger på Google Maps.

Angi hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps på datamaskinen, og sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine steder og deretter Merket.
  3. Velg Hjemme eller Arbeid.
  4. Skriv inn den aktuelle adressen, og klikk på Lagre.

Merk: Hvis du bruker Maps i lettmodus, kan du ikke angi hjemme- eller jobbadressen.

Endre hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps, og sørg for at du er pålogget.
  2. Skriv inn Hjemme eller Arbeid i søkefeltet.
  3. Klikk på Rediger ved siden av adressen du vil endre.
  4. Skriv inn den nye adressen, og klikk så på Lagre.

Slett hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps, og sørg for at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine steder og deretter Merket.
  3. Klikk på Lukk ved siden av hjemme- eller jobbadressen.

Få veibeskrivelse hjem eller til jobben

1. Åpne Google Maps, og sørg for at du er pålogget.
  2. Skriv inn Hjemme eller Arbeid i søkefeltet.
  3. Klikk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse.
  4. Velg «Med bil», «Kollektivtransport», «Til fots» eller «På sykkel».

Tips: Du kan også skrive inn hjem eller arbeid i feltene for veibeskrivelse hvis du ønsker å bruke en av disse som startpunkt eller destinasjon.

Løs problemer med visning av hjem og jobb i Maps

Før du kan bruke hjemme- og jobbadressen din i søk og veibeskrivelser, må du slå på «Nett- og appaktivitet». Hvis disse adressene ikke vises i Maps, kan du finne ut hvordan du slår på Nett- og appaktivitet.