Reittiohjeiden hakeminen kodin ja työpaikan osoitteen avulla

Google Mapsin avulla löydät helposti kotiin tai työpaikalle. Tallenna kodin tai työpaikan osoite, niin voit käyttää sitä haussa tai reittiohjeissa tietokoneessa tai mobiililaitteessa. Varmista, että olet kirjautunut Google-tiliisi ja ottanut verkko- ja sovellustoiminnan käyttöön.

Kodin ja työpaikan osoitteiden asettaminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Kirjoita hakukenttään ”koti” tai ”työ”.
  3. Klikkaa hakukentän alapuolella näkyvän hakutuloksen vierestä Aseta sijainti.
  4. Kirjoita kodin tai työpaikan osoite ja paina Enter.
Huomautus: Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, et voi asettaa kodin ja työpaikan osoitteita.

Näytä ohjeet

Kodin ja työpaikan osoitteiden käyttäminen hauissa tai reittiohjeissa

Kun haet paikkaa kartalla, näet automaattisesti sen etäisyyden kotiisi tai työpaikkaasi.

Reittiohjeita voi hakea myös manuaalisesti:

1. Hae paikkaa.
  2. Klikkaa hakukentän alta Reittiohjeet . Hakemasi paikka näkyy määränpäänä.
  3. Valitse lähtöpisteeksi joko Koti tai Työ. Reittiohjeet näkyvät kartalla.
  4. Voit vaihtaa aloituspistettä ja määränpäätä keskenään klikkaamalla vaihtokuvaketta .

Voit myös kirjoittaa reittiohjekenttään "koti" tai "työpaikka" ja käyttää sitä aloituspisteenä tai määränpäänä.

Kodin ja työpaikan osoitteeseen liittyvien ongelmien vianetsintä

Verkko- ja sovellustoimintojen on oltava käytössä, jotta kodin ja työpaikan osoitetta voi käyttää hakujen tekemiseen ja reittiohjeiden hakemiseen. Jos kodin ja työpaikan osoitetta ei näy Google Mapsissa, lue lisätietoja verkko- ja sovellustoimintojen käyttöönotosta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Google Maps -asiantuntija, Laura. Anna hänelle palautetta tästä sivusta.

Kuinka hyödyllisiä tämän artikkelin tiedot olivat:

Palaute tallennettu. Kiitos!
  • Ei lainkaan hyödyllisiä.
  • Ei kovin hyödyllisiä.
  • Jossain määrin hyödyllisiä.
  • Hyvin hyödyllisiä.
  • Erittäin hyödyllisiä.