Kodin tai työpaikan osoitteen määrittäminen ja muuttaminen

Voit hakea reittiohjeita entistä nopeammin tallentamalla kodin ja työpaikan osoitteet. Puhelimella ja tabletilla voit myös valita kodillesi ja työpaikallesi kuvakkeet.

Huom. Kodin ja työpaikan osoitteen määrittäminen, muokkaaminen ja tarkasteleminen kartalla edellyttää, että olet kirjautunut tilillesi. Lue lisää Google Mapsiin kirjautumisesta.

Kodin tai työpaikan osoitteen määrittäminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Valitse valikkokuvake  > Omat paikat > Merkitty.
  3. Valitse Koti tai Työ.
  4. Kirjoita kodin tai työpaikan osoite ja valitse sitten Tallenna.

Huom. Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, et voi määrittää kodin ja työpaikan osoitteita.

Kodin tai työpaikan osoitteen muuttaminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Valitse valikkokuvake  > Omat paikat > Merkitty.
  3. Valitse Koti tai Työ.
  4. Valitse hakukentän alapuolelta Muokkaa.
  5. Kirjoita kodin tai työpaikan osoite ja valitse sitten Tallenna.

Kodin tai työpaikan osoitteen poistaminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Valitse valikkokuvake  > Omat paikat Merkitty.
  3. Napauta kodin tai työpaikan osoitteen vieressä näkyvää X-merkkiä.

Kodin tai työpaikan reittiohjeiden hakeminen

1. Hae paikkaa.
  2. Valitse hakukentän alapuolelta Reittiohjeet . Hakemasi paikka näkyy määränpäänä.
  3. Valitse lähtöpaikaksi Koti tai Työ. Reittiohjeet näkyvät kartalla.
  4. Voit vaihtaa lähtöpaikkaa ja määränpäätä keskenään klikkaamalla vaihtokuvaketta .

Vinkki: Voit myös kirjoittaa koti tai työ jompaankumpaan reittiohjekenttään ja käyttää sitä lähtöpaikkana tai määränpäänä.

Kodin ja työpaikan näkymisongelmien korjaaminen Mapsissa

Kodin ja työpaikan osoitteiden käyttäminen haun tai reittiohjeiden käytön yhteydessä edellyttää, että verkko- ja sovellustoiminta on otettu käyttöön. Jos kodin ja työpaikan osoitetta ei näy Google Mapsissa, lue lisätietoja verkko- ja sovellustoimintojen käyttöönotosta.