Kodin tai työpaikan osoitteen määrittäminen ja muuttaminen

Voit hakea reittiohjeita entistä nopeammin tallentamalla kodin ja työpaikan osoitteet. Puhelimella ja tabletilla voit myös valita kodillesi ja työpaikallesi kuvakkeet.

Huom. Kodin ja työpaikan osoitteen määrittäminen, muokkaaminen ja tarkasteleminen kartalla edellyttää, että olet kirjautunut tilillesi. Lue lisää Google Mapsiin kirjautumisesta.

Kodin tai työpaikan osoitteen määrittäminen

1. Avaa Google Maps tietokoneella ja varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Merkitty.
  3. Valitse Koti tai Työ.
  4. Kirjoita kodin tai työpaikan osoite ja klikkaa sitten Tallenna.

Huom. Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, et voi määrittää kodin ja työpaikan osoitteita.

Kodin tai työpaikan osoitteen muuttaminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Kirjoita hakukenttään Koti tai Työ.
  3. Klikkaa muutettavan osoitteen vierestä Muokkaa
  4. Kirjoita uusi osoite ja klikkaa sitten Tallenna.

Kodin tai työpaikan osoitteen poistaminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Merkitty.
  3. Klikkaa kodin tai työpaikan osoitteen viereistä Sulje-painiketta.

Kodin tai työpaikan reittiohjeiden hakeminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Kirjoita hakukenttään Koti tai Työ.
  3. Valitse Reittiohjeet Reittiohjeet.
  4. Valitse Auto, Joukkoliikenne, Kävely tai Pyöräily.

Vinkki: Voit myös kirjoittaa koti tai työ jompaankumpaan reittiohjekenttään ja käyttää sitä lähtöpaikkana tai määränpäänä.

Kodin ja työpaikan näkymisongelmien korjaaminen Mapsissa

Kodin ja työpaikan osoitteiden käyttäminen haun tai reittiohjeiden käytön yhteydessä edellyttää, että verkko- ja sovellustoiminta on otettu käyttöön. Jos kodin ja työpaikan osoitetta ei näy Mapsissa, lue lisätietoja verkko- ja sovellustoiminnan käyttöönotosta.