Angiv eller rediger din hjemmeadresse og din arbejdsadresse

Angiv din hjemmeadresse og din arbejdsadresse, så du slipper for at indtaste dem hver gang og kan få hurtigere rutevejledning. Du kan også vælge et ikon for din hjemmeadresse og din arbejdsadresse på din telefon eller tablet.

Tip! Du skal være logget ind for at kunne angive, redigere og finde din hjemmeadresse og din arbejdsadresse på kortet. Få oplysninger om, hvordan du logger ind på Google Maps.

Angiv din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Tryk på Med etiket under "Dine lister".

3. Vælg Hjem eller Arbejde.
  4. Angiv adressen.

Skift din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Tryk på Med etiket under "Dine lister".

3. Tryk på Mere (Mere) og derefter Rediger hjemmeadresse eller Rediger arbejdsadresse ud for "Hjem" eller "Arbejde".
  4. Ryd den aktuelle adresse, og tilføj derefter en ny adresse.

Slet din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Tryk på Med etiket under "Dine lister".

3. Tryk på Mere Mere og så Fjern hjemmeadresse eller Fjern arbejdsadresse ud for "Hjem" eller "Arbejde".

Fastgør rutevejledningen til din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad. Angiv din hjemme- og arbejdsadresse, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning.
  3. Vælg din transportform.
  4. Tryk på Hjem eller Arbejde.
  5. Tryk på Fastgør nederst.

Du kan finde dine fastgjorte rejser på fanen Start Go med trafikoplysninger og oplysninger om forventet ankomst for hver rejse. Få flere oplysninger om foretrukne rejser

Vælg dit foretrukne ikon for hjem eller arbejde

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Tryk på Med etiket under "Dine lister".

3. Tryk på Mere (더보기) og så Skift ikon ud for "Hjem" eller "Arbejde".
  4. Tryk på et nyt ikon til din hjemme- eller arbejdsadresse på listen.
  5. Tryk på Gem.

Tip!

• Du kan kun tilføje ikoner for hjem eller arbejde.
  • Dine markerede steder er private, så det er kun dig, der kan se dem.

Løs problemer med din hjemmeadresse og din arbejdsadresse i Maps

Hvis du vil bruge din hjemmeadresse og din arbejdsadresse, når du søger eller får vist rutevejledning, skal du slå Web- og appaktivitet til. Få oplysninger om, hvordan du aktiverer Web- og appaktivitet, hvis du ikke kan finde din hjemmeadresse og din arbejdsadresse i Maps.