Angiv eller rediger din hjemmeadresse og din arbejdsadresse

Angiv din hjemmeadresse og din arbejdsadresse, så du slipper for at indtaste dem hver gang og kan få hurtigere rutevejledning. Du kan også vælge et ikon for din hjemmeadresse og din arbejdsadresse på din telefon eller tablet.

Tip! Du skal være logget ind for at kunne angive, redigere og finde din hjemmeadresse og din arbejdsadresse på kortet. Få oplysninger om, hvordan du logger ind på Google Maps.

Angiv din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps på din computer, og tjek, at du er logget ind.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine steder og så Markerede.
  3. Vælg Hjem eller Arbejde.
  4. Indtast din hjemme- eller arbejdsadresse, og klik på Gem.

Rediger din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps, og tjek, at du er logget ind.
  2. Indtast Hjem eller Arbejde i søgefeltet.
  3. Klik på Rediger ud for den adresse, du vil ændre.
  4. Indtast en ny adresse, og klik på Gem.

Slet din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps, og tjek, at du er logget ind.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine steder og så Markerede.
  3. Klik på Luk ud for din hjemme- eller arbejdsadresse.

Løs problemer med din hjemmeadresse og din arbejdsadresse i Maps

Hvis du vil bruge din hjemmeadresse og din arbejdsadresse, når du søger eller får vist rutevejledning, skal du slå Web- og appaktivitet til. Få oplysninger om, hvordan du aktiverer Web- og appaktivitet, hvis du ikke kan finde din hjemmeadresse og din arbejdsadresse i Maps.