Definir o modificar les adreces de casa i de la feina

Definiu les adreces de casa i de la feina per estalviar-vos temps a l'hora d'escriure i per obtenir les indicacions més de pressa. En telèfons i tauletes, també podeu definir una icona per a aquestes ubicacions.

Consell: per definir, editar i trobar les vostres adreces de casa i de la feina al mapa, heu d'iniciar la sessió. Obteniu informació sobre com podeu iniciar la sessió a Google Maps.

Definir l'adreça de casa o de la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desat Desa el lloc. A "Les meves llistes", toqueu Etiquetats.

3. Trieu Casa o Feina.
  4. Introduïu-ne l'adreça.

Modificar l'adreça de casa o de la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desat Desa el lloc. A "Les meves llistes", toqueu Etiquetats.

3. Al costat de "Casa" o "Feina", toqueu Més Més i després Edita l'adreça de casa o Edita l'adreça de la feina.
  4. Esborreu l'adreça actual i, després, afegiu-ne una altra.

Suprimir l'adreça de casa o de la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desat Desa el lloc. A "Les meves llistes", toqueu Etiquetats.

3. Al costat de "Casa" o "Feina", toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix l'adreça de casa o Suprimeix l'adreça de la feina.

Fixar indicacions per arribar a casa o a la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps. Definiu les adreces de casa i de la feina, si encara no ho heu fet.
  2. Toqueu Indicacions Indicacions.
  3. Seleccioneu el mitjà de transport.
  4. Toqueu Casa o Feina.
  5. A la part inferior, toqueu Fixa .

A la pestanya Ves Go, podeu trobar els trajectes fixats juntament amb informació sobre l'hora estimada d'arribada i el trànsit del trajecte. Obteniu més informació sobre els trajectes preferits.

Escollir la icona preferida per a la ubicació de casa i de la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desat Desa el lloc. A "Les meves llistes", toqueu Etiquetats.

3. Al costat de "Casa" o "Feina", toqueu Més 더보기 i, a continuació, Canvia la icona.
  4. Toqueu una altra icona de la llista per assignar-la a l'adreça de casa o de la feina.
  5. Toqueu Desa.

Consell:

• Només podeu afegir icones per a les ubicacions de casa i de la feina.
  • Els llocs etiquetats són privats, de manera que només es mostren a l'usuari.

Solucionar problemes relacionats amb les adreces de casa i de la feina a Maps

Per fer servir les adreces de casa i de la feina en cerques o indicacions, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions. Si no trobeu aquestes adreces a Maps, obteniu informació sobre com podeu activar l'opció Activitat al web i en aplicacions.