Definir o modificar les adreces de casa i de la feina

Definiu les adreces de casa i de la feina per estalviar-vos temps a l'hora d'escriure i per obtenir les indicacions més de pressa. En telèfons i tauletes, també podeu definir una icona per a aquestes ubicacions.

Nota: per definir, editar i veure les vostres adreces de casa i de la feina al mapa, heu d'iniciar la sessió. Obteniu més informació sobre com iniciar la sessió a Google Maps.

Definir l'adreça de casa o de la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs.
  3. Trieu Casa o Feina.

Nota: per canviar l'adreça de casa o de la feina, suprimiu l'adreça actual i torneu-la a definir.

Suprimir l'adreça de casa o de la feina

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs.
  3. Al costat de l'adreça de casa o de la feina, toqueu Més 더보기 i, a continuació, Suprimeix l'adreça de casa o Suprimeix l'adreça de la feina.

Obtenir indicacions per arribar a casa o a la feina

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps. Definiu les adreces de casa i de la feina, si encara no ho heu fet.
  2. Toqueu Indicacions Indicacions.
  3. Seleccioneu el mitjà de transport.
  4. Toqueu Casa o Feina.

Consell: per consultar ràpidament la durada estimada del trajecte fins a casa o fins a la feina, afegiu el widget "Google: durada trajecte".

Escollir la vostra icona preferida per a la ubicació de casa i de la feina

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Etiquetats.
  3. Al costat de "Casa" o de "Feina", toqueu Més 더보기 i, a continuació, Canvia la icona.
  4. Toqueu una altra icona de la llista per assignar-la a l'adreça de casa o de la feina.
  5. Toqueu Desa.

Notes:

• Només podeu afegir icones per a les ubicacions de casa i de la feina.
  • Els llocs etiquetats són privats, de manera que no els veu ningú més.

Solucionar problemes perquè les ubicacions de casa i de la feina es mostrin a Maps

Per fer servir les ubicacions de casa i de la feina a les cerques o a les indicacions, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions. Si no veieu aquestes ubicacions a Maps, obteniu informació sobre com s'activa l'opció Activitat al web i en aplicacions.