Actualitzar la configuració de casa i de la feina

Podeu utilitzar les adreces de casa i de la feina del vostre Compte de Google per personalitzar la vostra experiència als productes de Google.

Si definiu una adreça de casa i de la feina al vostre Compte de Google, obtindreu resultats i indicacions de navegació més rellevants i més ràpidament. Utilitzem les vostres adreces per personalitzar la vostra experiència a Google. Per exemple, podem proporcionar-vos resultats de la cerca a prop de casa, oferir-vos indicacions per anar a la feina i mostrar-vos anuncis més rellevants. Podeu suprimir les adreces en qualsevol moment des del vostre Compte de Google.

Afegir o canviar l'adreça de casa o de la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Perfil i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Informació personal.
  4. A "Adreces", toqueu Casa o Feina.
  5. Introduïu l'adreça nova.
  6. Toqueu Desa.

Consell: sou l'única persona que pot accedir a les adreces de casa i de la feina. Si voleu fer que una adreça sigui pública al vostre Compte de Google, podeu afegir-la com a adreça del perfil.

Suprimir l'adreça de casa o de la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Perfil i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Informació personal.
  4. A "Adreces", toqueu Casa o Feina.
  5. Toqueu Suprimeix.

Fixar indicacions per arribar a casa o a la feina

A la pestanya "Ves-hi" de Google Maps, trobareu els trajectes fixats amb l'hora estimada d'arribada i informació del trànsit. Obteniu més informació sobre els vostres trajectes preferits.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu l'adreça de casa o de la feina.
  3. Toqueu Indicacions Indicacions.
  4. Seleccioneu el mitjà de transport.
  5. Toqueu Casa o Feina.
  6. A la part inferior, toqueu Fixa .

Seleccioneu una icona per a casa o per a la feina

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. A "Les teves llistes", toqueu Etiquetats.
  4. Al costat de "Casa" o "Feina", toqueu Més Més i, a continuació, Canvia la icona.
  5. Seleccioneu una icona per a casa o per a la feina.
  6. Toqueu Desa.