Definir o modificar les adreces de casa i de la feina

Definiu les adreces de casa i de la feina per estalviar-vos temps a l'hora d'escriure i per obtenir les indicacions més de pressa. En telèfons i tauletes, també podeu definir una icona per a aquestes ubicacions.

Nota: per definir, editar i veure les vostres adreces de casa i de la feina al mapa, heu d'iniciar la sessió. Obteniu més informació sobre com iniciar la sessió a Google Maps.

Definir l'adreça de casa o de la feina

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Etiquetats.
  3. Trieu Casa o Feina.
  4. Introduïu-ne l'adreça.

Modificar l'adreça de casa o de la feina

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Etiquetats.
  3. Al costat de "Casa" o de "Feina", toqueu Més Més i, a continuació, Edita l'adreça de casa o Edita l'adreça de la feina.
  4. Esborreu l'adreça que hi ha i afegiu-n'hi una altra.

Suprimir l'adreça de casa o de la feina

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Etiquetats.
  3. Al costat de "Casa" o de "Feina", toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix l'adreça de casa o Suprimeix l'adreça de la feina.

Obtenir indicacions per arribar a casa o a la feina

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps. Definiu les adreces de casa i de la feina, si encara no ho heu fet.
  2. Toqueu Indicacions Indicacions.
  3. Seleccioneu el mitjà de transport.
  4. Toqueu Casa o Feina.

Veure o amagar la ruta habitual

Si teniu activat l'historial d'ubicacions, de vegades les indicacions us mostraran la ruta habitual a casa o a la feina. Podeu amagar la ruta habitual a Google Maps en qualsevol moment.

1. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Contingut personal.
  2. Per amagar les rutes, desactiveu Rutes habituals.

Escollir la vostra icona preferida per a la ubicació de casa i de la feina

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Etiquetats.
  3. Al costat de "Casa" o de "Feina", toqueu Més Més i, a continuació, Canvia la icona.
  4. Toqueu una altra icona de la llista per assignar-la a l'adreça de casa o de la feina.
  5. Toqueu Desa.

Notes:

• Només podeu afegir icones per a les ubicacions de casa i de la feina.
  • Els llocs etiquetats són privats, de manera que no els veu ningú més.

Solucionar problemes perquè les ubicacions de casa i de la feina es mostrin a Maps

Per fer servir les ubicacions de casa i de la feina a les cerques o a les indicacions, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions. Si no veieu aquestes ubicacions a Maps, obteniu informació sobre com s'activa l'opció Activitat al web i en aplicacions.