Definir o modificar les adreces de casa i de la feina

Definiu les adreces de casa i de la feina per estalviar-vos temps a l'hora d'escriure i per obtenir les indicacions més de pressa. En telèfons i tauletes, també podeu definir una icona per a aquestes ubicacions.

Nota: per definir, editar i veure les vostres adreces de casa i de la feina al mapa, heu d'iniciar la sessió. Obteniu més informació sobre com iniciar la sessió a Google Maps.

Definir l'adreça de casa o de la feina

1. Obriu Google Maps a l'ordinador i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Els meus llocs i després Etiquetats.
  3. Trieu Casa o Feina.
  4. Escriviu l'adreça de casa o de la feina i, tot seguit, premeu Desa.

Nota: si utilitzeu Maps en mode bàsic, no podeu definir les ubicacions de casa ni de la feina.

Modificar l'adreça de casa o de la feina

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Al quadre de cerca, escriviu casa o feina.
  3. Al costat de l'adreça que voleu canviar, feu clic a Edita
  4. Escriviu l'adreça nova i feu clic a Desa.

Suprimir l'adreça de casa o de la feina

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Els meus llocs i després Etiquetats.
  3. Al costat de l'adreça de casa o de la feina, feu clic a Tanca.

Obtenir indicacions per arribar a casa o a la feina

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Al quadre de cerca, escriviu casa o feina.
  3. Feu clic a Indicacions Indicacions.
  4. Trieu Amb cotxe, Amb transport públic, A peu o Amb bicicleta.

Consell: també podeu escriure casa o feina als camps d'indicacions per establir aquestes ubicacions com a punt de partida o de destinació.

Solucionar problemes perquè les ubicacions de casa i de la feina es mostrin a Maps

Per fer servir les ubicacions de casa i de la feina a les cerques o a les indicacions, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions. Si no veieu aquestes ubicacions a Maps, obteniu informació sobre com s'activa l'opció Activitat al web i en aplicacions.