Se din aktuelle placering

Hvis du vil søge efter steder i nærheden af, hvor du befinder dig, og have hurtigere rutevejledninger, kan du centrere kortet på din aktuelle placering. Hvis du vil se, hvor du er på kortet, skal du se efter den blå prik .

Centrer kortet på din placering

Sådan centrerer du kortet på din placering.

1. Åbn Google Maps.
  2. Klik på Din placering nederst til højre. Dette centrerer kortet på den blå prik.

Sådan får Maps oplysninger om din placering

Maps bruger forskellige kilder til at forsøge at foretage en præcis aflæsning af din placering. Disse oplysninger kan f.eks. stamme fra:

• Placeringsoplysningerne i webbrowseren på din computer
  • Din telefons placering, hvis du har placering slået til på telefonen

Dette betyder farven på placeringsikonet

Gråt ikon

Et gråt ikon betyder, at Google Maps ikke kender din placering.

Tip!: Hvis du vil fortælle Maps, hvor du er, skal du klikke eller trykke på det grå ikon. Sørg for, at placering er slået til.

Gråt og sort ikon

Et ikon, der er gråt i midten med en sort ring omkring, betyder, at Google Maps muligvis har haft adgang til din placering for nylig. Hvis du vil centrere kortet igen, skal du klikke eller trykke på ikonet igen.

Sort ikon

Et helt sort ikon betyder, at Google Maps viser et kortområde, som ikke er i nærheden af din placering, da du muligvis har flyttet kortet eller søgt efter et andet sted. Hvis du vil centrere kortet igen, skal du klikke eller trykke på ikonet igen.

Blåt ikon

Et blåt ikon betyder, at kortet er centreret på din placering.