Veure la vostra ubicació actual

Per cercar els llocs que teniu al voltant i obtenir-ne indicacions més ràpidament, centreu el mapa a la vostra ubicació actual. Cerqueu el punt blau per veure on sou al mapa.

Centrar el mapa a la vostra ubicació

Per centrar el mapa a la vostra ubicació, seguiu aquests passos:

1. Obriu Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a la icona de la vostra ubicació . Així el mapa se centrarà en el punt blau.

Com obté Maps la informació d'ubicació

Maps utilitza diferents fonts per provar d'interpretar la vostra ubicació de manera precisa, com poden ser:

• la informació d'ubicació del navegador web de l'ordinador
  • la ubicació del telèfon (si hi heu activat la funció d'ubicació)

Què signifiquen els colors de les icones d'ubicació

Icona grisa

Vol dir que Google Maps no disposa de la vostra ubicació.

Consell: per informar Maps d'on sou, toqueu la icona grisa o feu-hi clic. Assegureu-vos de tenir la ubicació activada.

Icona grisa i negra

La icona amb el centre gris i un cercle negre vol dir que és possible que Google Maps hagi accedit a la vostra ubicació fa poc. Per tornar a centrar el mapa, toqueu la icona o feu-hi clic altra vegada.

Icona negra

Si la icona és tota negra, vol dir que Google Maps està mostrant una zona del mapa que no és a prop de la vostra ubicació. Pot ser que hàgiu mogut el mapa o que hàgiu cercat un altre lloc. Per tornar a centrar el mapa, toqueu la icona o feu-hi clic altra vegada.

Icona blava

Vol dir que el mapa està centrat a la vostra ubicació.

Ha resultat útil aquest article?