Brug Street View i Google Maps

Du kan udforske vartegn og naturens vidundere i hele verden og opleve steder som museer, stadioner, restauranter og små virksomheder med Street View. Du kan bruge Street View i Google Maps og Street View-galleriet.

Se, hvor du kan bruge Street View.

Gå til Street View i Google Maps

Du kan få vist Street View-billeder ved at søge efter et sted, sætte en markør, trykke på en stedmarkør eller bruge Street View-laget.

Søg efter et sted, eller sæt en markør på kortet

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter et sted, eller sæt en markør på kortet.
    • Tryk på et sted på kortet, og hold fingeren nede for at tilføje en markør.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Rul ned, og vælg billedet med etiketten "Street View", eller vælg miniaturebilledet med et Street View-ikon 360°-billede.
  5. Tryk på Tilbage Tilbage øverst til venstre.

Tryk på en stedmarkør

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på en stedmarkør.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Rul ned, og vælg billedet med etiketten "Street View", eller vælg miniaturebilledet med et Street View-ikon 360°-billede.
  5. Tryk på Tilbage Tilbage øverst til venstre.

Brug Street View-laget

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Lag Lagog derefter Street View øverst.
  3. Blå linjer på kortet angiver Street View-dækning. Tryk på en vilkårlig blå linje for at åbne Street View.

Find billeder på gadeniveau fra andre datoer

Du kan finde billeder på gadeniveau, der er taget på forskellige tidspunkter, fra Street View-arkiverne og andre bidragydere. Du kan f.eks. se, hvordan dit nabolag har ændret sig over tid.

Vigtigt! Historiske billeder er ikke tilgængelige for alle steder, der har Street View-billeder.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed eller tablet.
  2. Tryk på Lag Lag.
  3. Vælg Street View, og tryk derefter på Luk.
  4. Tryk på en vilkårlig blå linje.
  5. Tryk på linket "Se flere datoer". Dette link er ikke tilgængeligt for alle steder i Google Maps.
  6. Nederst skal du rulle og vælge et billede i karrusellen.
  7. Tryk på Tilbage øverst til venstre, når du er færdig. Tilbage.

Del Street View-billede

Tryk på Del Share for at dele et Street View-billede.

Udforsk Street View

• Sådan udforsker du i Street View: Træk med fingeren på skærmen, eller tryk på kompasset.
  • Sådan bevæger du dig: Tryk på pilene, eller tryk to gange på billedet i den retning, du gerne vil gå.
  • Sådan kan du få en bredere visning og skifte til liggende format: Vend din enhed på langs.
  • Zoom ind: Spred to fingre på skærmen.
  • Knib sammen på skærmen for at zoome ud.

Udforsk Street View med opdelt skærm

Skift fra et Street View-billede i fuld skærm til en opdelt skærmvisning, hvor der også vises et lille kort.

• Tryk på pilene for opdelt skærmvisning nederst til højre på Street View-billedet. I den opdelte skærmvisning vises der et lille kort nederst på skærmen.
    • Spred to fingre på skærmen for at zoome ind på et kort.
    • Knib sammen på skærmen for at zoome ud.
    • Hvis du vælger en navngiven lokation på det lille kort: Kortet centreres med det samme, og der indlæses nye billeder for at give dig den bedst mulige visning af den pågældende lokation.
    • Hvis du trykker på en blå linje på det lille kort: Kortet centreres med det samme.

Se en forhåndsvisning af en rutevejledning i Street View

Vigtigt! Hvis du vil have en rutevejledning i Street View, skal du først angive en destination og trykke på Rutevejledning Rutevejledning.
  1. Åbn det nederste vindue for at se en detaljeret rutevejledning på din iPhone eller iPad.
  2. Hvis der er en forhåndsvisning til rådighed for et trin, vises der et billede. Tryk på billedet for at gå til Street View for det ønskede trin.
    • Træk til venstre nederst for at gå til næste trin på ruten.
    • Træk til højre nederst på skærmen for at gå til det forrige trin.
    • Du kan afslutte Street View ved at trykke på tilbagepilen Back øverst til venstre

Rapportér et problem med Street View

Sådan rapporterer du et billede, der skal censureres, eller som kan opleves som stødende:
  1. Find billedet.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Rapportér et problem.
  3. Vælg problemet, og klik på Send.
  4. Vi gennemgår straks din rapport.