Utilitzar Street View a Google Maps

Amb Street View podeu explorar llocs d'interès d'arreu del món i meravelles de la natura, i gaudir de llocs com ara museus, estadis, restaurants i petites empreses. Podeu utilitzar Street View a Google Maps i a la galeria de Street View.

Descobriu on està disponible Street View.

Començar a utilitzar Street View a Google Maps

Per obtenir fotos de Street View, podeu cercar un lloc, deixar anar un marcador, tocar un marcador de lloc o utilitzar la capa Street View.

Cercar un lloc o col·locar un marcador

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o bé col·loqueu un marcador al mapa.
    • Per col·locar un marcador, mantingueu premut un lloc al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu la foto que conté l'etiqueta "Street View" o bé seleccioneu la miniatura que conté una icona de Street View foto de 360.
  5. Quan hàgiu acabat, a la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.

Tocar un marcador de lloc

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu un marcador de lloc.
  3. A la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu la foto que conté l'etiqueta "Street View".
    • També podeu seleccionar la miniatura amb la icona de Street View foto de 360.
  5. Quan hàgiu acabat, a la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.

Utilitzar la capa Street View

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior, toqueu Capes Capes i després Street View.
  3. Les línies blaves del mapa indiquen la cobertura de Street View. Toqueu qualsevol línia blava per accedir a Street View.

Trobar imatges fetes al nivell de carrer d'altres dates

Podeu trobar imatges fetes en diferents moments al nivell de carrer des dels arxius de Street View i altres contribuïdors. Per exemple, podeu veure com ha canviat el vostre barri amb el temps.

Important: l'historial d'imatges no està disponible per a tots els llocs que tenen Street View.

1. Al dispositiu mòbil o a la tauleta, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Capes Capes.
  3. Seleccioneu Street View i, a continuació, toqueu Tanca.
  4. Toqueu qualsevol línia blava.
  5. Toqueu l'enllaç "Mostra més dates". No totes les ubicacions de Google Maps tenen aquest enllaç.
  6. A la part inferior, desplaceu-vos i seleccioneu una imatge del carrusel.
  7. Quan hàgiu acabat, a la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.

Compartir una imatge de Street View

Per compartir una imatge de Street View, toqueu la pantalla i, tot seguit, toqueu Més Més i, a continuació, Comparteix.

Explorar Street View

• Per explorar el carrer a Street View, arrossegueu el dit per la pantalla o toqueu la brúixola.
  • Per moure-us, toqueu les fletxes o feu doble toc sobre la imatge en la direcció en què vulgueu anar.
  • Per ampliar la visualització i canviar al mode horitzontal, gireu el dispositiu horitzontalment.
  • Per apropar la imatge, separeu els dits a la pantalla,
  • i per allunyar-la, ajunteu-los.

Explorar Street View amb la visualització de pantalla dividida

Canvieu d'una imatge de Street View en pantalla completa a una visualització de pantalla dividida que també mostra un mapa petit.

• A la imatge de Street View que hi ha a la part inferior dreta, toqueu les fletxes de la pantalla dividida . La visualització de pantalla dividida mostra un mapa petit a la part inferior de la pantalla.
    • Per apropar un mapa, separeu els dits per ampliar la pantalla;
    • i per allunyar-la, ajunteu-los.
    • Si seleccioneu un punt d'interès al mapa més petit, el mapa torna a centrar-se immediatament i es carreguen les imatges noves per obtenir la millor visualització del lloc.
    • Si toqueu una línia blava al mapa més petit, el mapa torna a centrar-se immediatament.

Previsualitzar indicacions a Street View

Important: per obtenir indicacions a Street View, introduïu una destinació i toqueu Indicacions Indicacions.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, llisqueu la finestra inferior cap amunt per veure indicacions detallades.
  2. Si hi ha una previsualització disponible per a un pas, es mostrarà una foto. Per accedir a Street View al pas que voleu, toqueu la foto.
    • Per anar al pas següent de la ruta, llisqueu cap a l'esquerra a la part inferior.
    • Per anar al pas anterior, llisqueu cap a la dreta a la part inferior.
    • Per sortir de Street View, toqueu la fletxa enrere Back que hi ha a la part superior esquerra.

Informeu d'un problema de Street View

Per informar d'una imatge que s'ha de censurar o que pot ser ofensiva:
  1. Localitzeu la imatge.
  2. Feu clic a Més Més i, a continuació, Informa d'un problema.
  3. Seleccioneu el problema i feu clic a Envia.
  4. Revisarem l'informe al més aviat possible.