Utilitzar Street View a Google Maps

Amb Street View podeu explorar punts de referència de tot el món, contemplar meravelles naturals i endinsar-vos en llocs com ara museus, estadis, restaurants i petits negocis. Street View es pot utilitzar a Google Maps, a la galeria de Street View o a l'aplicació Street View.

Nota: les imatges de Street View no estan disponibles a tot arreu. Vegeu on està disponible Street View.

Utilitzar Street View a Google Maps

Hi ha tres maneres de veure fotos de Street View:

• Cercar un lloc o una adreça a Google Maps.
  • Arrossegar l'homenet taronja a un lloc del mapa.
  • Cercar un lloc o una adreça a la Cerca de Google.
Cercar un lloc o una adreça a Google Maps
  1. Obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc o feu clic en un marcador de lloc al mapa.
  3. A la part esquerra, seleccioneu la foto que conté la icona de Street View foto de 360.
  4. Quan hàgiu acabat, aneu a la part superior esquerra i feu clic a Enrere Enrere.
Utilitzar l'homenet taronja
  1. Obriu Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a l'homenet taronja  i arrossegueu-lo fins a la zona que voleu explorar.
  3. Deixeu anar el botó del ratolí per col·locar l'homenet taronja sobre una línia blava o sobre un punt blau o taronja del mapa.
  4. Quan hàgiu acabat, aneu a la part superior esquerra i feu clic a Enrere Enrere.
Utilitzar la Cerca de Google
  1. Obriu la Cerca de Google.
  2. Cerqueu un lloc o una adreça.
  3. Feu clic a la foto que conté l'etiqueta "Mostra l'exterior".

Veure imatges antigues a peu del carrer

A la versió completa de Google Maps podeu veure imatges antigues a peu de carrer procedents dels arxius de Street View. Per veure, per exemple, com ha canviat el vostre barri amb el temps, seguiu aquests passos:

1. Arrossegueu l'homenet taronja al mapa.
  2. Feu clic a la icona del rellotge .
  3. A la part inferior, utilitzeu el control lliscant per retrocedir en el temps.
  4. Per sortir de Street View, aneu a la part superior esquerra i feu clic a Enrere Enrere.

Nota: pot ser que l'historial d'imatges no estigui disponible per a tots els llocs que tenen imatges de Street View.

Explorar Street View

• Per desplaçar-vos, passeu el cursor per sobre de la direcció que vulgueu. El cursor es converteix en una fletxa que indica la direcció en què us moveu.
  • La X us indica cap a on podeu anar. Feu clic una vegada per desplaçar-vos cap a la X.
  • Per mirar al voltant, feu clic i arrossegueu el ratolí. També podeu fer servir les fletxes que hi ha a l'esquerra i a la dreta de la brúixola.
  • Per apropar o per allunyar la imatge, moveu la roda del ratolí o utilitzeu dos dits amb el ratolí tàctil. També podeu fer servir els signes + i - que hi ha a sota de la brúixola.
  • Per orientar Street View cap al nord, aneu a l'extrem inferior dret i feu clic a la brúixola.
  • Per passar d'un carrer a un altre, aneu a la finestra "Torna al mapa" que hi ha a la part inferior esquerra i feu clic a les rutes ressaltades en color blau.