Utilitzar Street View a Google Maps

Amb Street View podeu explorar llocs d'interès d'arreu del món i meravelles de la natura, i gaudir de llocs com ara museus, estadis, restaurants i petites empreses. Podeu utilitzar Street View a Google Maps i a la galeria de Street View.

Descobriu on està disponible Street View.

Començar a utilitzar Street View a Google Maps

Per accedir a les fotos de Street View:

• Cercar un lloc o una adreça a Google Maps.
  • Arrossegar l'homenet taronja a un lloc del mapa.
  • Cercar un lloc o una adreça a la Cerca de Google.
Cercar un lloc o una adreça a Google Maps
  1. Obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc o feu clic en un marcador de lloc al mapa.
  3. A la part esquerra, seleccioneu la foto que conté la icona de Street View foto de 360.
  4. Quan hàgiu acabat, aneu a la part superior esquerra i feu clic a Enrere Enrere.
Utilitzar l'homenet taronja
  1. Obriu Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a l'homenet taronja Pegman.
  3. i arrossegueu-lo fins a la zona que voleu explorar.
  4. Deixeu anar el botó del ratolí per col·locar l'homenet taronja sobre una línia blava o sobre un punt blau o taronja del mapa.
  5. Quan hàgiu acabat, aneu a la part superior esquerra i feu clic a Enrere Enrere.
Utilitzar la Cerca de Google
  1. Obriu la Cerca de Google.
  2. Cerqueu un lloc o una adreça.
  3. Feu clic a la foto que conté l'etiqueta "Mostra l'exterior".

Trobar imatges fetes al nivell de carrer d'altres dates

Podeu trobar imatges fetes en diferents moments al nivell de carrer des dels arxius de Street View i altres contribuïdors. Per exemple, podeu veure com ha canviat el vostre barri amb el temps.

1. Arrossegueu l'homenet taronja al mapa.
  2. Feu clic a Mostra més dates.
  3. A la part inferior, desplaceu-vos per la galeria de miniatures a fi d'anar més enrere en el temps.
  4. Per sortir de Street View, aneu a la part superior esquerra i feu clic a Enrere Enrere.

Consell: pot ser que l'historial d'imatges no estigui disponible per a tots els llocs que tenen imatges de Street View.

Explorar Street View

• Per desplaçar-vos, situeu el cursor per sobre de la direcció que vulgueu. El cursor es converteix en una fletxa que indica la direcció en què us moveu.
  • Per veure on podeu anar a continuació, localitzeu la X. Feu clic una vegada per anar a la X.
  • Per explorar, arrossegueu el ratolí. També podeu fer servir les fletxes que hi ha a l'esquerra i a la dreta de la brúixola.
  • Per apropar o per allunyar la imatge, moveu la roda del ratolí o utilitzeu dos dits amb el ratolí tàctil. També podeu fer servir els signes + i - que hi ha a sota de la brúixola.
  • Per orientar Street View cap al nord, aneu a la part inferior dreta i feu clic a la brúixola.
  • Per passar d'un carrer a un altre, aneu a la finestra "Torna al mapa" que hi ha a la part inferior esquerra i feu clic a les rutes ressaltades en color blau.

Previsualitzar indicacions a Street View

Important: per obtenir indicacions a Street View, feu clic a Indicacions Indicacions. A continuació, introduïu les ubicacions d'origen i de destinació.

1. A l'ordinador, a la ruta que vulgueu, feu clic a Detalls.
  2. Per obtenir indicacions més detallades, feu clic a Desplega Desplega.
  3. Col·loqueu el cursor a sobre d'un pas de les indicacions. Si Street View està disponible, es mostra una foto de previsualització.
  4. Per obtenir imatges de Street View per al pas que voleu, feu clic a la foto.
    • Per obtenir imatges de Street View per a altres passos de la ruta, feu clic a Pas anterior o Pas següent al quadre inferior esquerre.
    • Per sortir de la previsualització, feu clic a Tanca Tanca a la part superior dreta.

Informeu d'un problema de Street View

Per informar d'una imatge que s'ha de censurar o que pot ser ofensiva:
  1. Localitzeu la imatge.
  2. Feu clic a Més Més i, a continuació, Informa d'un problema.
  3. Seleccioneu el problema i feu clic a Envia.
  4. Revisarem l'informe al més aviat possible.