Bruk Street View i Google Maps

Med Street View kan du utforske landemerker over hele verden, oppleve naturens underverker, for eksempel museer, idrettsanlegg, restauranter og små bedrifter. Du kan bruke Street View i Google Maps og Street View-galleriet.

Finn ut hvor Street View er tilgjengelig.

Åpne Street View i Google Maps

For å få Street View-bilder kan du søke etter et sted, feste en knappenål, trykke på en stedsmarkør eller bruke Street View-laget.

Søk etter et sted, eller fest en knappenål

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Søk etter et sted, eller fest en knappenål på kartet.
    • For å sette en knappenål trykker og holder du på et sted på kartet.
  3. Trykk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Rull nedover, og velg bildet merket «Street View» eller miniatyrbildet med et Street View-ikon 360-bilde.
  5. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.

Trykk på en stedsmarkør

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på en stedsmarkør.
  3. Trykk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Rull nedover, og velg bildet merket «Street View» eller miniatyrbildet med et Street View-ikon 360-bilde.
  5. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.

Bruk Street View-laget

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Lag Lagog så Street View øverst.
  3. De blå linjene på kartet indikerer at det finnes Street View-bilder. Trykk på en hvilken som helst blå linje for å åpne Street View.

Finn bilder på gatenivå fra andre datoer

Du kan finne bilder på gatenivå som er tatt på ulike tidspunkter, fra Street View-arkivet og andre bidragsytere. Du kan for eksempel se hvordan nabolaget ditt har endret seg over tid.

Viktig: Historiske bilder er ikke tilgjengelige for alle steder som har Street View-bilder.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på mobilenheten eller nettbrettet.
  2. Trykk på Lag Lag.
  3. Velg Street View, og trykk så på Lukk.
  4. Trykk på en hvilken som helst blå linje.
  5. Trykk på «Se flere datoer»-linken. Ikke alle steder på Google Maps har denne linken.
  6. Rull nederst og velg et bilde i karusellen.
  7. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre når du er ferdig.

Del Street View-bilder

For å dele et Street View-bilde trykker du på Del Share.

Utforsk Street View

• For å se deg rundt i Street View drar du fingeren over skjermen eller trykker på kompasset.
  • For å bevege deg trykker du på pilene eller dobbelttrykker på bildet i den retningen du vil gå.
  • For å få et bredere utsyn og endre til liggende retning legger du enheten over på siden.
  • For å zoome inn beveger du to fingre fra hverandre på skjermen.
  • For å zoome ut klyper du to fingre sammen på skjermen.

Se Street View med delt skjerm

Bytt fra et Street View-bilde i fullskjermvisning til en delt skjerm som også viser et lite kart.

• I Street View-bildet nederst til høyre trykker du på pilene for delt skjerm . Den delte skjermen viser et lite kart nederst på skjermen.
    • For å zoome inn på et kart beveger du to fingre fra hverandre på skjermen.
    • For å zoome ut klyper du to fingre sammen på skjermen.
    • Hvis du velger et navngitt interessepunkt på det lille kartet, sentreres kartet umiddelbart, og nye bilder lastes inn for å gi en best mulig visning av det aktuelle stedet.
    • Hvis du trykker på en blå linje på det lille kartet, sentreres kartet umiddelbart.

Se en forhåndsvisning av en veibeskrivelse i Street View

Viktig: For å kunne se en veibeskrivelse i Street View må du skrive inn en destinasjon og trykke på Veibeskrivelse Veibeskrivelse.
  1. Åpne vinduet nederst på iPhone eller iPad for å se en detaljert veibeskrivelse.
  2. Hvis en forhåndsvisning er tilgjengelig for et trinn, ser du et bilde. Trykk på bildet for å gå til Street View og se trinnet du ønsker.
    • Dra mot venstre helt nederst for å gå til neste trinn på ruten.
    • Dra mot høyre helt nederst for å gå til forrige trinn.
    • Du kan avslutte Street View ved å trykke på tilbakepilen Back øverst til venstre.

Rapportér Street View-problemer

Sånn kan du rapportere bilder som bør sensureres, eller som kan være støtende:
  1. Finn bildet.
  2. Klikk på Mer Mer og så Rapportér et problem.
  3. Velg det aktuelle problemet, og klikk på Send inn.
  4. Vi går gjennom rapporten din omgående.