Bruk Street View i Google Maps

Med Street View kan du utforske viktige landemerker over hele verden, oppleve naturens underverker og ta en titt inne i museer, idrettsanlegg, restauranter og små bedrifter. Du kan bruke Street View i Google Maps, Street View-galleriet eller Street View-appen.

Merk: Street View-bilder er ikke tilgjengelig overalt. Se hvor Street View er tilgjengelig.

Åpne Street View i Google Maps

Slik kan du se Street View-bilder:

• Søk etter et sted eller en adresse i Google Maps.
  • Dra Klypemannen til et sted på kartet.
  • Søk etter et sted eller en adresse i Google Søk.
Søk etter et sted eller en adresse i Google Maps
  1. Åpne Google Maps.
  2. Søk etter et sted, eller klikk på en stedsmarkør på kartet.
  3. Velg bildet med et Street View-ikon til venstre.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Tilbake Tilbake øverst til venstre.
Bruk Klypemannen
  1. Åpne Google Maps.
  2. Klikk på Klypemannen nederst til høyre. Dra deretter Klypemannen til området du ønsker å utforske.
  3. Slipp knappen for å plassere Klypemannen på en blå linje, en blå prikk eller en oransje prikk på kartet.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Tilbake Tilbake øverst til venstre.
Bruk Google Søk
  1. Åpne Google Søk.
  2. Søk etter et sted eller en adresse.
  3. Klikk på bildet merket «Se utsiden».

Se gamle Street View-bilder

I den fullstendige versjonen av Google Maps kan du se gamle bilder på gatenivå fra Street View-arkivet. Du kan for eksempel se hvordan nabolaget har forandret seg.

1. Dra Klypemannen inn på kartet.
  2. Klikk på Tid .
  3. Bruk glidebryteren nederst for å gå lenger tilbake i tid.
  4. For å avslutte Street View, klikk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.

Merk: Historiske bilder er kanskje ikke tilgjengelig overalt der Street View er tilgjengelig.

Utforsk Street View

• Hold markøren i retningen du ønsker å bevege deg. Markøren blir til en pil som viser hvilken vei du beveger deg.
  • Se etter X-tegnet for å se hvor du kan forflytte deg. Klikk én gang for å gå til X-tegnet.
  • Du kan se deg rundt ved å klikke og dra med musen. Du kan også bruke pilene til venstre og høyre på kompasset.
  • For å zoome inn og ut, rull med musen eller zoom med fingre på styreflaten. Du kan også bruke + og - under kompasset.
  • For å stille inn Street View mot nord, klikk på kompasset nederst til høyre.
  • For å hoppe mellom gater, gå til «Tilbake til kartet»-vinduet nederst til venstre, og klikk på de blå, fremhevede rutene.