Visa Mina kartor med Google Maps

Du kan visa Mina kartor med hjälp av Google Maps. Använd Mina kartor när du vill skapa och redigera egna kartor som du kan dela på nätet.

Hitta Min karta

Om du har skapat kartor i Mina kartor visas dina fem senaste kartor i Google Maps. Följ stegen nedan när du vill se dina kartor.

1. Logga in och öppna Google Maps.
  2. Klicka på Sparad Spara plats följt av Kartor.
  3. Om du vill redigera en karta väljer du den och klickar på Öppna i Mina kartor. Då öppnas Mina kartor där du kan redigera kartan.

Skapa en karta i Mina kartor

När du vill skapa en karta öppnar du Google Mina kartor.

Om du har problem med att skapa eller redigera Mina kartor kan du besöka hjälpcentret för Mina kartor.