Se My Maps-kart i Google Maps

Du kan se My Maps.-kartene dine i Google Maps. Bruk My Maps for å lage og endre egendefinerte kart som du kan dele på nettet.

Finn et My Maps-kart

Hvis du har laget et My Maps-kart, kan du se det i Google Maps-appen på en telefon eller et nettbrett.

1. Logg på, og åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på Maps nederst.
  3. Trykk på kartet.

Tips: Finn ut hvordan du navigerer til steder på egendefinerte kart.

Opprett og endre My Maps-kart

For å lage og endre egendefinerte kart åpner du My Maps i en nettleser.

Lukk eller fjern et egendefinert kart

Slik lukker eller fjerner du egendefinerte kart i Google Maps:

1. Trykk på et sted, en linje eller et område i My Maps.
  2. Trykk på My Maps-ikonet My Maps nederst.
  3. Trykk på Se kartforklaringen.
  4. Trykk på Lukk Close.

Hvis du har problemer med å opprette eller endre My Maps-kart, kan du gå til brukerstøtten for My Maps.