Se My Maps-kart i Google Maps

Du kan se My Maps.-kartene dine i Google Maps. Bruk My Maps for å lage og endre egendefinerte kart som du kan dele på nettet.

Finn et My Maps-kart

Hvis du har opprettet kart i My Maps, kan du se de fem nyeste kartene dine i Google Maps. Slik går du til disse kartene:

1. Logg på og åpne Google Maps.
  2. Klikk på Lagret Lagre stedet etterfulgt av Maps.
  3. For å endre et kart velger du det aktuelle kartet og klikker på Åpne i My Maps. Deretter føres du videre til My Maps, der du kan redigere kartet.

Lag et kart i My Maps

Åpne Google My Maps for å opprette et kart.

Hvis du har problemer med å opprette eller endre My Maps-kart, kan du gå til brukerstøtten for My Maps.