Opprett eller endre tilpassede kart med My Maps

Du kan opprette og endre dine egne, tilpassede kart og dele kartene på nettet med My Maps.

På datamaskinen kan du:

• opprette et kart.
  • endre et kart.
  • slette et kart.

På telefonen din eller nettbrettet ditt kan du:

• se et kart.
  • få informasjon og trinnvis navigasjon.

Se et kart

Hvis du har opprettet et kart i My Maps, kan du se de fem nyeste kartene dine i Google Maps. Gjør følgende for å se kartene dine:

1. Logg på, og åpne Google Maps.
  2. Klikk på Meny  > Dine steder > Kart.
  3. For å endre et kart, velg et kart, og klikk på Åpne i My Maps. Du tas til My Maps, der du kan redigere kartet.

Merk: Hvis du bruker Maps i Lite-modus, kan du ikke se My Maps i Google Maps.

Opprett et kart i My Maps

Gjør følgende for å opprette et kart:

1. Logg på, og åpne Google Maps.
  2. Klikk på Meny  > Dine steder > Kart.
  3. Klikk på Opprett et kart nederst på skjermen. Da tas du til My Maps, der du kan opprette et nytt kart.