Google Apper
Hovedmeny

Opprett eller endre tilpassede kart med My Maps

Du kan opprette og endre dine egne, tilpassede kart og dele kartene på nettet med My Maps.

På datamaskinen kan du:

• opprette et kart.
  • endre et kart.
  • slette et kart.

På telefonen din eller nettbrettet ditt kan du:

• se et kart.
  • få informasjon og trinnvis navigasjon.

Se et kart

Hvis du har opprettet et kart i My Maps, kan du se de fem nyeste kartene dine i Google Maps. Gjør følgende for å se kartene dine:

1. Logg på, og åpne Google Maps.
  2. Klikk på Meny  > Dine steder > Kart.
  3. For å endre et kart, velg et kart, og klikk på Åpne i My Maps. Du tas til My Maps, der du kan redigere kartet.

Merk: Hvis du bruker Maps i Lite-modus, kan du ikke se My Maps i Google Maps.

Opprett et kart i My Maps

Gjør følgende for å opprette et kart:

1. Logg på, og åpne Google Maps.
  2. Klikk på Meny  > Dine steder > Kart.
  3. Klikk på Opprett et kart nederst på skjermen. Da tas du til My Maps, der du kan opprette et nytt kart.