Google Apper
Hovedmeny

Se My Maps i Google Maps

Du kan se My Maps i Google Maps. Bruk My Maps for å opprette og endre egendefinerte kart på nettet.

Se My Maps-kartene dine

Hvis du har opprettet et kart i My Maps, kan du se de fem nyeste kartene dine i Google Maps. Gjør følgende for å se kartene dine:

1. Logg på og åpne Google Maps.
  2. Klikk på Meny  > Dine steder > Kart.
  3. For å endre et kart, velg et kart og klikk på Åpne i My Maps. Du tas til My Maps, der du kan redigere kartet.

Merk: Hvis du bruker Maps i Lite-modus, kan du ikke se My Maps i Google Maps.

Opprett et kart i My Maps

Åpne Google My Maps for å opprette et kart.

Hvis du har problemer med å opprette eller endre My Maps, kan du gå til brukerstøtten for My Maps.