Uw My Maps-kaarten bekijken met Google Maps

U kunt uw My Maps-kaarten bekijken met Google Maps. Gebruik My Maps als u uw eigen aangepaste kaarten wilt maken en bewerken om online te delen.

Uw My Maps-kaart bekijken

Als u een kaart heeft gemaakt in My Maps, kunt u deze weergeven in de Google Maps-app op uw telefoon of tablet.

1. Log in en open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen  Plaats opslaan. Tik onderaan op Maps.

Lees hoe u naar plaatsen op uw aangepaste kaarten navigeert.

Een My Maps-kaart maken en bewerken

Gebruik een van de volgende om aangepaste kaarten te maken en te bewerken:

Als u problemen ondervindt bij het maken of bewerken van uw My Maps-kaarten, gaat u naar het Helpcentrum van My Maps.