Uw My Maps-kaarten bekijken met Google Maps

U kunt uw My Maps-kaarten bekijken met Google Maps. Gebruik My Maps als u uw eigen aangepaste kaarten wilt maken en bewerken om online te delen.

Je My Maps-kaart vinden

Als je een kaart hebt gemaakt in My Maps, kun je die bekijken in de Google Maps-app op je telefoon of tablet.

1. Log in en open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan. Tik onderaan op Maps.
  3. Tik op de kaart.

Tip: Lees hoe je naar plaatsen op je aangepaste kaarten navigeert.

Een My Maps-kaart maken en bewerken

Als je aangepaste kaarten wilt maken en bewerken, open je My Maps in je webbrowser.

Een aangepaste kaart sluiten of verwijderen

Zo sluit of verwijder je een aangepaste kaart zodat die niet meer zichtbaar is in Google Maps:

1. Tik op een plaats, lijn of regio op de My Maps-kaart.
  2. Tik onderaan op het icoon My Maps My Maps.
  3. Tik op Kaartlegenda bekijken.
  4. Tik op Sluiten Close.

Als u problemen ondervindt bij het maken of bewerken van uw My Maps-kaarten, gaat u naar het Helpcentrum van My Maps.