Omien My Maps ‑karttojen tarkasteleminen Google Mapsissa

Voit tarkastella omia My Maps ‑karttojasi Google Mapsissa. Käyttämällä My Mapsia voit luoda omia karttoja ja muokata niitä sekä jakaa niitä verkossa.

Oman My Mapsin tarkasteleminen

Jos olet luonut karttoja My Mapsissa, niistä viisi viimeisintä näytetään Google Mapsissa. Voit tarkastella karttojasi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään ja avaa Google Maps.
  2. Valitse valikko Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Kartat.
  3. Jos haluat muokata karttaa, valitse kartta ja valitse Avaa My Mapsissa. Sinut ohjataan My Mapsiin, jossa voit muokata karttaasi.

Huom. Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, et voi tarkastella omia karttoja Google Mapsissa.

Kartan luominen My Mapsissa

Kun haluat luoda kartan, avaa Google My Maps.

Jos sinulla on ongelmia My Mapsien luomisessa tai muokkaamisessa, käy My Mapsin ohjekeskuksessa.