Omien My Maps ‑karttojen tarkasteleminen Google Mapsissa

Voit tarkastella omia My Maps ‑karttojasi Google Mapsissa. Käyttämällä My Mapsia voit luoda omia karttoja ja muokata niitä sekä jakaa niitä verkossa.

Oman My Maps ‑kartan löytäminen

Jos olet tallentanut oman My Maps ‑kartan, voit katsoa sitä Google Maps ‑sovelluksessa puhelimellasi tai tabletillasi.

1. Kirjaudu sisään ja avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta alareunasta Maps.

Opettele navigoimaan omissa kartoissasi näkyviin paikkoihin.

Oman kartan luominen ja muokkaaminen

Voit luoda ja muokata omia karttoja avaamalla My Mapsin selaimellasi.

Oman kartan sulkeminen tai poistaminen

Jos haluat sulkea tai poistaa oman kartan estääksesi sen näkymisen Google Mapsissa, toimi näin:

1. Napauta paikkaa, viivaa tai aluetta My Mapsista.
  2. Napauta alareunasta My Maps ‐kuvaketta My Maps.
  3. Napauta Näytä kartan tiedot.
  4. Napauta Sulje Close.

Jos sinulla on ongelmia My Mapsien luomisessa tai muokkaamisessa, käy My Mapsin ohjekeskuksessa.