Se dine Mine kort ved hjælp af Google Maps

Du kan se dine Mine kort ved hjælp af Google Maps. For at oprette og redigere dine egne tilpasse kort, du kan dele online, skal du bruge My Maps.

Find dit eget kort fra My Maps

Hvis du har oprettet et kort via My Maps, kan du få det vist i Google Maps-appen på din telefon eller tablet.

1. Log ind, og åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Tryk på Maps nederst.
  3. Tryk på kortet.

Tip! Få oplysninger om, hvordan du navigerer til steder på dine tilpassede kort.

Opret og rediger et kort via My Maps

Åbn My Maps i din webbrowser for at oprette og redigere tilpassede kort.

Luk eller fjern et tilpasset kort

Sådan lukker eller fjerner du et tilpasset kort, så det ikke vises i Google Maps:

1. Tryk på et sted, en linje eller et område i My Maps.
  2. Tryk på ikonet for My Maps My Maps nederst.
  3. Tryk på Se kortforklaring.
  4. Tryk på Luk Close.

Hvis du har problemer oprette eller redigere dine Mine kort, kan du besøge Hjælp til My Maps .