Consultar My Maps amb Google Maps

Podeu consultar My Maps mitjançant Google Maps. Utilitzeu My Maps per crear i editar els vostres propis mapes personalitzats i compartir-los en línia.

Cercar un mapa de My Maps

Si heu creat un mapa a My Maps, el podeu veure al telèfon o a la tauleta amb l'aplicació Google Maps.

1. Inicieu la sessió i obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc. A la part inferior, toqueu Mapes.

Obteniu informació sobre com podeu navegar fins als llocs dels vostres mapes personalitzats.

Crear i modificar un mapa a My Maps

Per crear i editar mapes personalitzats, obriu My Maps al navegador web.

Tancar o suprimir un mapa personalitzat

Per tancar o suprimir un mapa personalitzat perquè no es mostri a Google Maps:

1. Toqueu un lloc, una línia o una regió del mapa a My Maps.
  2. A la part inferior, toqueu la icona de My Maps My Maps.
  3. Toqueu Mostra la llegenda del mapa.
  4. Toqueu Tanca Close.

Si teniu cap problema per crear o editar My Maps, consulteu el centre d'ajuda de My Maps.