Consultar My Maps amb Google Maps

Podeu consultar My Maps mitjançant Google Maps. Utilitzeu My Maps per crear i editar els vostres propis mapes personalitzats i compartir-los en línia.

Consultar mapes a My Maps

Si heu creat mapes a My Maps, podeu veure'n els cinc més recents a Google Maps. Per consultar els vostres mapes, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió i obriu Google Maps.
  2. Feu clic al Menú Menú Després Els meus llocs Després Mapes.
  3. Trieu un mapa i feu clic a Obre a My Maps per modificar-lo. Se us dirigirà a My Maps, on podreu editar-lo.

Nota: si feu servir el mode bàsic de Maps, no hi podreu veure els mapes que hàgiu creat.

Crear un mapa a My Maps

Obriu Google My Maps per crear un mapa.

Si teniu cap problema per crear o editar My Maps, consulteu el centre d'ajuda de My Maps.

Ha resultat útil aquest article?