Få Google Maps til å lastes inn raskere

Hvis Google Maps lastes inn sakte, kan du prøve forslagene nedenfor.

• Start datamaskinen og nettleseren på nytt: Ofte lastes Google Maps raskere inn hvis du starter datamaskinen eller nettleseren din (f.eks. Chrome, Firefox eller Internet Explorer) på nytt.
  • Oppdater datamaskinen og nettleseren din: Kontrollér at datamaskinen og nettleseren din oppfyller systemkravene for Maps. Hvis du ser en «Lite-modus»-link nederst i høyre hjørne på kartet, bør du oppdatere operativsystemet på datamaskinen din eller nettleseren din.
  • Bruk Lite-modus: Hvis du synes Google Maps er tregt, kan du prøve å bytte til Lite-modus.

Installer den nyeste versjonen av DirectX på Windows

Hvis forslagene ovenfor ikke hjelper, kan du prøve å laste ned programvare som gir bedre grafikk på datamaskinen. Hvis du installerer nyeste versjon av DirectX, et program som forbedrer grafikken på datamaskinen din, kan dette føre til at Maps lastes raskere.

Gå til support.microsoft.com/kb/179113 for å installere DirectX.

Spør en Maps-ekspert

Hvis ingen av forslagene ovenfor hjalp, kan du lete etter andre løsninger i produktforumet for Google Maps. Hvis Google Maps fortsatt lastes inn sakte, ber vi deg sende oss en tilbakemelding.