Google Apper
Hovedmeny

Få Google Maps til å lastes inn raskere

Hvis Google Maps lastes inn sakte, kan du prøve forslagene nedenfor.

• Start datamaskinen eller nettleseren på nytt: Ofte lastes Google Maps raskere inn hvis du starter datamaskinen eller nettleseren din (f.eks. Chrome, Firefox eller Internet Explorer) på nytt.
  • Oppdater datamaskinen og nettleseren din: Kontrollér at datamaskinen og nettleseren din oppfyller systemkravene for Maps. Hvis du ser en «Lite-modus»-link nederst i høyre hjørne på kartet, bør du oppdatere operativsystemet på datamaskinen din eller nettleseren din.
  • Bruk Lite-modus: Hvis du synes Google Maps er tregt, kan du prøve å bytte til Lite-modus.
  • Installer den nyeste versjonen av DirectX på Windows: Hvis du installerer den nyeste versjonen av DirectX, et program som brukes for å forbedre grafikken på datamaskinen din, kan dette bidra til at Maps lastes inn raskere. For å installere DirectX, gå til Microsofts brukerstøtte.

Spør en Maps-ekspert

Hvis ingen av forslagene ovenfor hjalp, kan du lete etter andre løsninger i produktforumet for Google Maps. Hvis Google Maps fortsatt lastes inn sakte, ber vi deg sende oss en tilbakemelding.