Google Maps sneller laden

Als Google Maps langzaam wordt geladen, kunt u het volgende proberen.

• Uw computer en browser opnieuw starten: Google Maps wordt vaak sneller geladen nadat u uw computer of browser (Chrome, Firefox of Internet Explorer) opnieuw heeft gestart.
  • Uw computer en browser updaten: controleer of uw computer en browser voldoen aan de systeemvereisten van Maps. Als in de rechterbenedenhoek van de kaart 'Lite-versie' wordt weergegeven, moet u het besturingssysteem of de browser van uw computer updaten.
  • De Lite-versie gebruiken: als u Google Maps gebruikt en u het programma langzaam vindt, probeer dan eens de Lite-versie.

De nieuwste versie van DirectX voor Windows installeren

Als bovenstaande suggesties niet werken, kunt u proberen software te downloaden die de grafische weergave van beelden op uw computer verbetert. Door de nieuwste versie van DirectX te installeren (software die beelden op uw computer verbetert), wordt Maps waarschijnlijk sneller geladen.

Ga naar support.microsoft.com/kb/179113 om DirectX te installeren.

Hulp vragen aan een Maps-expert

Als het bovenstaande niet heeft geholpen, kunt u het productforum van Google Maps raadplegen voor andere oplossingen. Wordt Google Maps nog steeds langzaam geladen, stuur ons dan feedback.