Google Mapsin latautumisen nopeuttaminen

Jos Google Maps latautuu hitaasti, voit kokeilla alla olevia keinoja latautumisen nopeuttamiseksi.

Päivittäminen uusimpaan sovellusversioon

Päivitä Maps-sovellusversiosi, jotta sovellus toimii optimaalisesti ja saat käyttöösi sen uusimmat ominaisuudet.

Päivitä uusimpaan Google Maps -sovellukseen

Sovelluksen vanhan version palauttaminen

Jos haluat palauttaa puhelimeen tai tablettiin asennetun Google Mapsin alkuperäisen version, seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa puhelimen tai tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Laite-kohdasta Sovellukset.
  3. Valitse Maps Maps.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  5. Napauta Poista päivitykset.

Huom. Ohjeet saattavat vaihdella käytettävän laitteen mukaan.

Sovellustietojen poistaminen

Google Maps tallentaa esimerkiksi jaetut ja tallennetut paikat sekä karttaruudut puhelimeesi tai tablettiisi.

Kun tiedot poistetaan,

• välimuisti tyhjennetään (mukaan lukien laitteeseen tallennetut hakuehdotukset, reittiohjehaut, karttaruudut ja toimintasivun sisältö)
  • evästeet poistetaan.

Varmista ennen sovellustietojen poistamista, että haluat poistaa kaikki edellä mainitut tiedot, sillä toimintoa ei voi perua. Toiminto poistaa vain puhelimeen tai tablettiin tallennetut tiedot. Googlen palvelimilla olevia tietoja ei poisteta.

Voit poistaa Google Mapsin sovellustiedot näin:

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Sovellukset tai Sovellusten hallinta (nimi voi vaihdella laitteen mukaan).
  3. Valitse Maps.
  4. Napauta Tallennustila.
  5. Napauta Tyhjennä tiedot.

Huom. Ohjeet saattavat vaihdella käytettävän laitteen mukaan.

Pyydä apua Maps-asiantuntijalta

Jos yllä olevista vinkeistä ei ole apua, voit myös etsiä ratkaisua Google Mapsin tuotekeskusteluryhmästä. Jos Google Maps latautuu edelleen hitaasti, lähetä meille palautetta.