Google Mapsin latautumisen nopeuttaminen

Jos Google Maps latautuu hitaasti, voit kokeilla seuraavia keinoja latautumisen nopeuttamiseksi.

• Käynnistä tietokoneesi ja selaimesi uudelleen: Usein Google Maps latautuu nopeammin, kun olet käynnistänyt tietokoneen tai selaimen, kuten Chromen, Firefoxin tai Internet Explorerin, uudelleen.
  • Päivitä tietokoneesi ja selaimesi: Varmista, että tietokoneesi ja selaimesi täyttävät Mapsin järjestelmävaatimukset. Jos kartan oikeassa alakulmassa on Yksinkertaistettu tila -linkki, tietokoneen käyttöjärjestelmä tai selain kannattaa päivittää.
  • Käytä yksinkertaistettua tilaa: Jos käytät Google Mapsia ja se vaikuttaa hitaalta, kokeile vaihtaa Google Mapsin yksinkertaistettuun tilaan.

DirectX:n uusimman version asentaminen Windowsiin

Jos mikään edellä mainituista ehdotuksista ei auta, kokeile ladata ohjelmisto, joka parantaa tietokoneen grafiikkaa. DirectX:n uusimman version lataaminen voi saada Mapsin latautumaan nopeammin. Kyseessä on ohjelmisto, joka parantaa tietokoneen grafiikkaa.

Asenna DirectX osoitteessa http://support.microsoft.com/kb/179113.

Pyydä apua Maps-asiantuntijalta

Jos yllä olevista vinkeistä ei ole apua, voit myös etsiä ratkaisua Google Mapsin tuotekeskusteluryhmästä. Jos Google Maps latautuu edelleen hitaasti, lähetä meille palautetta.