Få Google Maps indlæst hurtigere

Hvis Google Maps indlæses langsomt, kan du prøve nedenstående muligheder for at løse problemet.

• Genstart din computer og browser: Google Maps indlæses ofte hurtigere, når man har genstartet sin computer eller browser, f.eks. Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.
  • Opdater din computer og browser: Sørg for, at din computer og browser opfylder systemkravene for Maps
  • Installer den nyeste version af DirectX i Windows: Ved at installere den nyeste version af DirectX, som er en software, der forbedrer det visuelle indhold på din computer, kan du muligvis få Maps til at blive indlæst hurtigere. Du kan installere DirectX ved at gå til Microsoft Support.

Få flere oplysninger om forskellige måder at bruge Google Maps på.

Spørg en Maps-ekspert til råds

Hvis du ikke har kunnet løse problemet ved at prøve ovennævnte muligheder, kan du søge efter andre løsninger i vores Google Maps-produktforum. Send os feedback, hvis Google Maps stadig indlæses langsomt.