Andra versioner av Google Maps på webben

Om du använder Google Maps på datorn och inte kan rulla eller panorera kartan på ett jämnt och smidigt sätt finns det andra versioner du kan använda.

Växla mellan olika versioner av Google Maps

Det finns två versioner av Google Maps som du kan använda på datorn:

3D-läge: Detta är standardupplevelsen av Google Maps. Du får smidig zoomning och jämna övergångar, 3D-byggnader, satellitbilder och fler detaljer. Öppna Maps i 3D-läge.

2D-läge: Denna Google Maps-version kan fungera bättre på äldre datorer och datorer med lägre prestanda. Den har inga 3D-bilder eller WebGL och använder enkel zoomning och enkla övergångar. Öppna Maps i 2D-läge.

Använda Google Sök i stället

Om Google Maps inte fungerar på din dator kan du söka efter platser, företag och vägbeskrivningar på Google Sök.

Krav på system och webbläsare

Om datorn uppfyller kraven men du fortfarande inte ser den fullständiga versionen av Maps med 3D bör du kontrollera webbläsaren. Vissa webbläsare blockerar WebGL-tekniken som används för att skapa 3D-bilder. Mer information om vilka webbläsare som kan orsaka problem finns på den här listan. Du kan ta reda på om din webbläsare kan använda WebGL genom att titta efter på den här webbplatsen.