Andre versioner af Google Maps på internettet

Hvis du bruger Google Maps på din computer, og kortet ruller eller panorerer i ryk, er der andre versioner, du kan bruge.

Skift mellem Google Maps-versioner

Der er to versioner af Google Maps på din computer, du kan bruge:

3D-tilstand: Dette er den almindelige Google Maps-oplevelse. Zoom og overgange kører helt uden problemer, og du kan se 3D-bygninger, satellitbilleder og yderligere oplysninger. Åbn Maps i 3D-tilstand.

2D-tilstand: Denne Google Maps-version kan virke bedre på ældre eller langsommere computere. Det har ikke 3D-billeder eller WebGL, og det bruger enkelt zoom og enkle overgange. Åbn Maps i 2D-tilstand.

Brug Google Søgning i stedet

Hvis Google Maps ikke fungerer på din computer, kan du i stedet søge efter steder, virksomheder og rutevejledninger på Google Søgning.

Se system- og browserkrav

Hvis du ikke ser den fulde version af Maps med 3D, selvom din computer opfylder kravene, kan det være din browser, der forårsager problemet. Visse browsere blokerer den WebGL-teknologi, der anvendes til at lave 3D-billeder. Du finder flere oplysninger og en oversigt over, hvilke browsere der kan skabe problemer, på denne liste. Besøg dette website for at finde ud af, om din webbrowser kan bruge WebGL.