Altres versions de Google Maps al web

Si accediu a Google Maps des d'un ordinador i no podeu desplaçar-vos pel mapa fàcilment, podeu fer servir altres versions.

Canviar entre versions de Google Maps

Al vostre ordinador disposeu de dos tipus de mapes de Google Maps:

Predeterminat: aquesta és la visualització predeterminada.

Satèl·lit: aquesta visualització mostra imatges detallades, que inclouen una visualització en 2D i en 3D. Per activar el mapa per satèl·lit, feu clic a la icona Capes/Satèl·lit, a la part inferior esquerra.

Activar el mode 3D a Maps

Mode 3D: aquesta versió inclou zoom i transicions suaus, edificis i elements en 3D, imatges de satèl·lit i altres detalls. Per activar el mode 3D:

1. Obriu Maps en mode satèl·lit.
  2. Assegureu-vos que la visualització del globus estigui activada.
    1. Passeu el cursor per sobre de la icona de "Capes".
    2. Feu clic a Més.
    3. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat de "Visualització de globus".
  3. Feu clic a la icona de 3D que hi ha a la part inferior dreta, a sota de la brúixola.

Mode 2D: aquesta versió de Google Maps pot funcionar millor en ordinadors més antics o amb menys rendiment. No té imatges 3D ni WebGL, i el zoom i les transicions són més senzilles. Obriu Maps en mode 2D.

Utilitzar la Cerca de Google alternativament

Si no us funciona Google Maps a l'ordinador, podeu cercar llocs, empreses i indicacions a la Cerca de Google.

Consultar els requisits del sistema i del navegador

Si l'ordinador compleix els requisits, però encara no veieu la versió completa de Maps amb imatges 3D, comproveu el navegador. Alguns navegadors bloquegen la tecnologia WebGL que s'utilitza per generar imatges en 3D. Per saber quins navegadors poden causar problemes, consulteu aquesta llista. Per veure si el vostre navegador web pot utilitzar WebGL, consulteu aquest lloc web.