Slå indsamling af placeringsdata til eller fra

Bemærk! Denne artikel omhandler iPhones og iPads.

Når du slår indsamling af placeringsdata til, sender Googles placeringstjeneste nogle gange anonyme placeringsoplysninger til Google. Placeringsdataene gemmes muligvis midlertidigt på din iPhone eller iPad.

Placeringsoplysninger er med til at optimere Googles tjenester, så der f.eks. kan vises mere nøjagtige trafikmeldinger.

Slå indsamling af placeringsdata til

Sådan slår du indsamling af anonyme placeringsdata til:

1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Om, vilkår og privatliv.
  4. Vælg Indsamling af placeringsdata.
  5. Skub kontakten over på TIL.

Slå indsamling af placeringsdata fra

Sådan slår du indsamling af anonyme placeringsdata fra:

1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Om, vilkår og privatliv.
  4. Vælg Indsamling af steddata.
  5. Skub kontakten over på FRA.

Indstillingen for indsamling af placeringsdata gælder kun for placeringsdata, der er indsamlet af Googles placeringstjeneste. Den gælder ikke for andre placeringstjenester i Google Maps til iPhone eller iPad, heriblandt Min placering. Hvis du vil ændre andre placeringstjenester, skal du gå til indstillingen Placeringstjenester på din enhed.

Bemærk! Placeringsrapportering og Placeringshistorik adskiller sig fra indsamling af placeringsdata. Placeringsrapportering giver Google mulighed for regelmæssigt at gemme og bruge din enheds seneste placeringsdata i forbindelse med din Google-konto. Placeringshistorik giver Google mulighed for at gemme en oversigt over dine placeringsdata fra alle enheder, hvor du er logget ind på din Google-konto og har aktiveret Placeringsrapportering. Få flere oplysninger om, hvordan du slår Placeringsrapportering og Placeringshistorik til og fra.