Find og øg nøjagtigheden af din placering

Google Maps kan nogle gange have problemer med at finde din placering. Hvis placeringen af din blå prik på kortet er unøjagtig, eller den blå prik slet ikke vises, er der her et par ting, du kan gøre for at løse problemet.

Se din aktuelle placering på kortet

Følg nedenstående trin for at se din aktuelle placering på kortet.

1. Åbn Google Maps.
  2. Klik på Din placering nederst til højre. Den blå prik viser dig, hvor du er.

Sådan finder Maps din aktuelle placering

Maps estimerer din placering ud fra bl.a. følgende kilder:

Giv Maps tilladelse til at se din placering i din browser

Du skal give Maps tilladelse til at se din placering for at centrere kortet på det sted, du befinder dig.

Chrome
  1. Åbn Chrome, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Din placering nederst til højre.
  3. Følg nedenstående trin, hvis du ser meddelelsen "Google Maps har ikke tilladelse til at bruge din placering".
  4. Klik på Mere (Mere) øverst til højre.
  5. Klik på Indstillinger og dernæst Vis avancerede indstillinger.
  6. Klik på Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv".
  7. Rul ned til sektionen "Placering" i den dialogboks, der vises. Vælg én af disse tilladelser:
    • Tillad, at alle websites sporer din fysiske placering: Vælg denne indstilling, hvis du ønsker, at alle websites automatisk skal kunne se din placering.
    • Spørg, når et website forsøger at spore din fysiske placering: Vælg denne indstilling, hvis du ønsker, at Google Chrome underretter dig, når et website gerne vil se din placering.
    • Tillad ikke, at websites sporer din fysiske placering: Vælg denne mulighed, hvis du ikke vil lade nogen websites se din placering.
  8. Klik på Udført.
Firefox
  1. Åbn Firefox, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Din placering nederst til højre.
  3. Vælg Del altid placeringen, når du bliver bedt om at dele din placering.
Safari
  1. Åbn Safari, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Din placering nederst til højre.
  3. Vælg Tillad, når du bliver bedt om at dele din placering.

Du kan blive bedt om at ændre dine placeringsindstillinger på din computer, før du kan aktivere dem for Safari. Sådan gør du:

1. Åbn Systemindstillinger og dernæst Sikkerhed og anonymitet og dernæst Anonymitet og dernæst Lokalitetstjenester.
  2. Klik på låsen nederst til venstre for at tillade ændringer.
  3. Markér "Aktivér lokalitetstjenester".
Internet Explorer
  1. Åbn Internet Explorer, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Din placering nederst til højre.
  3. Hvis du bliver bedt om at dele din placering, skal du klikke på Tillad én gang eller Indstillinger for dette websted og dernæst Tillad altid.
  4. Hvis du får vist meddelelsen "Google maps har ikke tilladelse til at bruge din placering", skal du klikke på Indstillinger og dernæst Beskyttelse af personlige oplysninger og dernæst og klikke på Ryd websteder under placering.

Flere måder at forbedre placeringsnøjagtigheden på

Hvis du får meddelelsen "Din placering kan ikke bestemmes", eller din placering stadig er forkert, er der her et par ting, du kan gøre.

• Opdater din browser (f.eks. Chrome, Firefox eller Safari).
  • Kontrollér, at du har en hurtig internetforbindelse.
  • Kontrollér indstillingerne for tilladelser i din browser en ekstra gang i henhold til ovenstående vejledning.
  • Genstart computeren.