Find og øg nøjagtigheden af din placering

Google Maps kan nogle gange have problemer med at finde din placering. Hvis GPS-placeringen af din blå prik på kortet er unøjagtig, eller den blå prik slet ikke vises, er der her et par ting, som du kan gøre for at løse problemet.

Tip! Denne video forbedrer dine søgeresultater og gør dem mere relevante for dig.

Se din aktuelle placering på kortet

1. Åbn Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre. Den blå prik viser dig, hvor du er.

Sådan finder Maps din aktuelle placering

Maps estimerer din placering ud fra bl.a. følgende kilder:

Giv Maps tilladelse til at se din placering i din browser

Du skal give Maps tilladelse til at se din placering for at centrere kortet på det sted, du befinder dig.

Chrome
  1. Åbn Chrome, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre.
  3. Følg nedenstående trin, hvis du ser meddelelsen "Google Maps har ikke tilladelse til at bruge din placering".
  4. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  5. Klik på Indstillinger og dernæst klik på Avanceret forneden.
  6. Klik på Indstillinger for indhold i afsnittet "Sikkerhed og privatliv".
  7. Klik på "Placering" og dernæst sørg for, at Spørg inden brug (anbefales) er slået til.
  8. Klik på Tilbage Tilbage.
  9. Prøv trin 1 og 2 igen.
Firefox
  1. Åbn Firefox, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre.
  3. Vælg Tillad adgang til placering, når du bliver bedt om at dele din placering.
Safari
  1. Åbn Safari, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre.
  3. Vælg Tillad, når du anmodes om at dele din placering.

Du kan blive bedt om at ændre dine placeringsindstillinger på din computer, før du kan aktivere dem for Safari. Sådan gør du:

1. Åbn Systemindstillinger og dernæst Sikkerhed og anonymitet og dernæst Anonymitet og dernæst Placeringstjenester.
  2. Klik på låsen nederst til venstre for at tillade ændringer.
  3. Markér "Aktivér placeringstjenester".
Internet Explorer
  1. Åbn Internet Explorer, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre.
  3. Hvis du bliver bedt om at dele din placering, skal du klikke på Tillad én gang eller Indstillinger for dette websted og dernæst Tillad altid.
  4. Hvis du ser meddelelsen "Google Maps har ikke tilladelse til at bruge din placering", skal du gå til browserens værktøjslinje og klikke på FunktionerIndstillinger og dernæst Internetindstillinger og dernæst Beskyttelse af personlige oplysninger og dernæst og klikke på Ryd websteder under "Placering".

Flere metoder til at forbedre placeringsnøjagtigheden

Hvis du får meddelelsen "Din placering kan ikke bestemmes", eller din placering stadig er forkert, er der her et par ting, du kan gøre.

• Opdater din browser (f.eks. Chrome, Firefox eller Safari).
  • Kontrollér, at du har en stærk internetforbindelse.
  • Dobbelttjek din browsers tilladelsesindstillinger ved hjælp af ovenstående vejledning.
  • Genstart computeren.