Find og øg nøjagtigheden af din placering

Google Maps kan nogle gange have problemer med at finde din placering. Hvis GPS-placeringen af din blå prik på kortet er unøjagtig, eller den blå prik slet ikke vises, er der her et par ting, som du kan gøre for at løse problemet.

Tip! Denne video forbedrer dine søgeresultater og gør dem mere relevante for dig.

Se din aktuelle placering på kortet

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre. Den blå prik viser dig, hvor du er.

Sådan finder Maps din aktuelle placering

Maps estimerer din placering ud fra kilder som din webbrowsers stedoplysninger.

Giv Maps tilladelse til at se din placering i din browser

Du skal give Maps tilladelse til at se din placering for at centrere kortet på det sted, du befinder dig.

Chrome
  1. Åbn Chrome, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre.
  3. Følg nedenstående trin, hvis du ser meddelelsen "Google Maps har ikke tilladelse til at bruge din placering".
  4. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  5. Klik på Indstillinger og så og klik på Avanceret forneden.
  6. Klik på Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv".
  7. Klik på "Placering" og så sørg for, at Spørg inden brug (anbefales) er slået til.
  8. Klik på Tilbage Tilbage.
  9. Prøv trin 1 og 2 igen.
Firefox
  1. Åbn Firefox, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre. Bemærk! Du kan muligvis se "Vis din placering" i stedet.
  3. Når du bliver bedt om at dele din placering, skal du vælge Tillad eller Tillad adgang til placering.
Safari
  1. Åbn Safari, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre.
  3. Vælg Tillad, når du anmodes om at dele din placering.

Du kan blive bedt om at ændre dine placeringsindstillinger på din computer, før du kan aktivere dem for Safari. Sådan gør du:

1. Åbn Systemindstillinger og så Sikkerhed og anonymitet og så Anonymitet og så Placeringstjenester.
  2. Klik på låsen nederst til venstre for at tillade ændringer.
  3. Markér "Aktivér placeringstjenester".
Internet Explorer
  1. Åbn Internet Explorer, og gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering Placering nederst til højre.
  3. Klik på Tillad én gang eller Indstillinger for dette websted og så Tillad altid, hvis du anmodes om at dele din placering.
  4. Hvis du ser meddelelsen "Google Maps har ikke tilladelse til at bruge din placering", skal du gå til browserens værktøjslinje og klikke på FunktionerIndstillinger og så Internetindstillinger og så Beskyttelse af personlige oplysninger og så og klikke på Ryd websteder under "Placering".

Flere måder at forbedre placeringsnøjagtigheden på

Hvis du får meddelelsen "Din placering kan ikke bestemmes", eller din placering stadig er forkert, er der her et par ting, du kan gøre.

• Opdater din browser (f.eks. Chrome, Firefox eller Safari).
  • Kontrollér, at du har en stærk internetforbindelse.
  • Dobbelttjek din browsers tilladelsesindstillinger ved hjælp af ovenstående vejledning.
  • Genstart computeren.

Se din placering på andre websites og i andre apps

Du kan se din placering i Google Maps på andre websites og i andre apps ved at følge ovenstående trin. Nogle ting vil dog være anderledes:

• Du bruger et andet website eller en anden app i stedet for Google Maps.
  • Du skal først give placeringstilladelse til det website eller den app, der bruges, og ikke til Google Maps.
  • Hvis du har åbnet Google Chrome eller Safari, finder du kun din placering på sikre websider. "https" vises i adresselinjen.