Cercar la ubicació i millorar-ne la precisió

De vegades, és possible que Google Maps tingui problemes per trobar la vostra ubicació. Si el punt blau del mapa no es mostra o mostra una ubicació que és poc precisa, proveu les accions de sota per solucionar aquest problema.

Mostrar la ubicació actual al mapa

1. Obriu Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació. El punt blau mostra on us trobeu.

Com Maps troba la vostra ubicació actual

Maps calcula on us trobeu a partir de fonts com aquestes:

Concedir permisos d'ubicació a Maps al navegador

Per centrar el mapa on sou, heu de concedir permisos a Maps per accedir a la vostra ubicació.

Chrome
  1. Obriu Chrome i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Si veieu el missatge "Google Maps no té permís per utilitzar la teva ubicació", seguiu els passos de sota.
  4. A l'extrem superior dret, feu clic a Més Més.
  5. Feu clic a Configuració Després Mostra la configuració avançada.
  6. A la secció "Privadesa", feu clic a Configuració del contingut.
  7. Al quadre de diàleg que es mostra, desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Ubicació" i seleccioneu un d'aquests tipus de permís:
    • Permet que tots els llocs facin un seguiment de la meva ubicació física: seleccioneu aquesta opció perquè tots els llocs vegin la vostra ubicació automàticament.
    • Pregunta'm quan un lloc provi de fer el seguiment de la meva ubicació física: seleccioneu aquesta opció si voleu que Google Chrome us avisi quan un lloc vulgui veure la vostra ubicació.
    • No permetis que cap lloc faci un seguiment de la meva ubicació física: seleccioneu aquesta opció si no voleu que cap lloc pugui veure la vostra ubicació.
  8. Feu clic a Fet.
Firefox
  1. Obriu Firefox i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Quan se us demani si voleu compartir la ubicació, trieu Comparteix la ubicació sempre.
Safari
  1. Obriu Safari i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Quan se us demani si voleu compartir la ubicació, trieu Permetre.

Es possible que se us demani que canvieu la configuració d'ubicació de l'ordinador abans d'activar-la a Safari. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Obriu Preferències del Sistema Després Seguretat i privacitat Després Privacitat Després Serveis de localització.
  2. Per permetre els canvis, feu clic al cadenat que hi ha a l'extrem inferior esquerre.
  3. Seleccioneu "Activar els serveis de localització".
Internet Explorer
  1. Obriu Internet Explorer i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Si se us demana que compartiu la vostra ubicació, feu clic a Permet una vegada o bé a Opcions d'aquest lloc Després Permet-ho sempre.
  4. Si veieu el missatge "Google Maps no té permís per utilitzar la teva ubicació", aneu a la barra d'eines del navegador i feu clic a Configuració Després Privadesa Després a la secció "Ubicació", feu clic a Esborra llocs.

Altres formes de millorar la precisió de la ubicació

Si veieu l'error "No es pot determinar la vostra ubicació" o la que es mostra encara és incorrecta, proveu aquestes solucions:

• Actualitzeu el navegador (ja sigui Chrome, Firefox o Safari).
  • Assegureu-vos que la connexió a Internet sigui bona.
  • Torneu a comprovar la configuració dels permisos del navegador amb les instruccions anteriors.
  • Reinicieu l'ordinador.
Ha resultat útil aquest article?