Cercar la ubicació i millorar-ne la precisió

De vegades, és possible que Google Maps tingui problemes per trobar la vostra ubicació. Si el punt blau del mapa no apareix o mostra una ubicació per GPS imprecisa, proveu les accions de sota per solucionar aquest problema.

Consell: això també millorarà els vostres resultats de la cerca i farà que us resultin més rellevants.

Veure la ubicació actual al mapa

1. Obriu Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació. El punt blau mostra on sou.

Com Maps troba la vostra ubicació actual

Maps calcula on us trobeu a partir de fonts com aquestes:

Concedir permisos d'ubicació a Maps al navegador

Per centrar el mapa on sou, heu de concedir permisos a Maps per accedir a la vostra ubicació.

Chrome
  1. Obriu Chrome i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Si veieu el missatge "Google Maps no té permís per utilitzar la teva ubicació", seguiu els passos de sota.
  4. A l'extrem superior dret, feu clic a Més Més.
  5. Feu clic a Configuració Després a la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  6. A la secció "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del contingut.
  7. Feu clic a "Ubicació" Després assegureu-vos que l'opció Demana permís abans d'accedir (recomanat) estigui activada.
  8. Feu clic a Enrere Enrere.
  9. Torneu a provar els passos 1 i 2.
Firefox
  1. Obriu Firefox i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Quan se us demani si voleu compartir la ubicació, trieu Comparteix la ubicació.
Safari
  1. Obriu Safari i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Quan se us demani si voleu compartir la ubicació, trieu D'acord.

Es possible que se us demani que canvieu la configuració d'ubicació de l'ordinador abans d'activar-la a Safari. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Obriu Preferències del Sistema Després Preferències de Seguretat i privadesa Després Privadesa Després Serveis de localització.
  2. Per permetre els canvis, feu clic al cadenat de la part inferior esquerra.
  3. Seleccioneu "Activar els serveis de localització".
Internet Explorer
  1. Obriu Internet Explorer i aneu a Google Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a La meva ubicació Ubicació.
  3. Si se us demana que compartiu la vostra ubicació, feu clic a Permet una vegada o bé a Opcions d'aquest lloc Després Permet-ho sempre.
  4. Si veieu el missatge "Google Maps no té permís per utilitzar la teva ubicació", aneu a la barra d'eines del navegador i feu clic a Eines Configuració Després Opcions d'Internet Després Privadesa Després a "Ubicació", feu clic a Esborra llocs.

Altres formes de millorar la precisió de la ubicació

Si veieu l'error "No es pot determinar la vostra ubicació" o la que es mostra encara és incorrecta, proveu aquestes solucions:

• Actualitzeu el navegador (ja sigui Chrome, Firefox o Safari).
  • Assegureu-vos que la connexió a Internet sigui bona.
  • Torneu a comprovar la configuració dels permisos del navegador amb les instruccions anteriors.
  • Reinicieu l'ordinador.
Ha resultat útil aquest article?