Cercar la ubicació i millorar-ne la precisió

De vegades, és possible que Google Maps tingui problemes per trobar la vostra ubicació. Si el punt blau del mapa no es mostra o mostra una ubicació que és poc precisa, proveu les accions de sota per solucionar aquest problema.

Mostrar la ubicació actual al mapa

Per veure on us trobeu en aquests moments al mapa, seguiu els passos de sota.

1. Obriu Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a La teva ubicació . El punt blau mostra on us trobeu.

Com Maps troba la vostra ubicació actual

Maps calcula on us trobeu a partir de fonts com aquestes:

Concedir permisos d'ubicació a Maps al navegador

Per centrar el mapa on sou, heu de concedir permisos a Maps per accedir a la vostra ubicació.

Chrome
  1. Obriu Chrome i aneu a Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a La teva ubicació .
  3. Si veieu el missatge "Google Maps no té permís per utilitzar la teva ubicació", seguiu els passos de sota.
  4. A l'extrem superior dret, feu clic a Més Més.
  5. Feu clic a Configuració Després Mostra la configuració avançada.
  6. A la secció "Privadesa", feu clic a Configuració del contingut.
  7. Al quadre de diàleg que es mostra, desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Ubicació" i seleccioneu un d'aquests tipus de permís:
    • Permet que tots els llocs facin un seguiment de la meva ubicació física: seleccioneu aquesta opció perquè tots els llocs vegin la vostra ubicació automàticament.
    • Pregunta'm quan un lloc provi de fer el seguiment de la meva ubicació física: seleccioneu aquesta opció si voleu que Google Chrome us avisi quan un lloc vulgui veure la vostra ubicació.
    • No permetis que cap lloc faci un seguiment de la meva ubicació física: seleccioneu aquesta opció si no voleu que cap lloc pugui veure la vostra ubicació.
  8. Feu clic a Fet.
Firefox
  1. Obriu Firefox i aneu a Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a La teva ubicació .
  3. Quan se us demani si voleu compartir la ubicació, trieu Comparteix la ubicació sempre.
Safari
  1. Obriu Safari i aneu a Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a La teva ubicació .
  3. Quan se us demani si voleu compartir la ubicació, trieu Permetre.

Es possible que se us demani que canvieu la configuració d'ubicació de l'ordinador abans d'activar-la a Safari. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Obriu Preferències del Sistema Després Seguretat i privacitat Després Privacitat Després Serveis de localització.
  2. Per permetre els canvis, feu clic al cadenat de la part inferior esquerra.
  3. Seleccioneu "Activar els serveis de localització".
Internet Explorer
  1. Obriu Internet Explorer i aneu a Google Maps.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a La teva ubicació .
  3. Si se us demana que compartiu la vostra ubicació, feu clic a Permet una vegada o bé a Opcions d'aquest lloc Després Permet-ho sempre.
  4. Si veieu el missatge "Google Maps no té permís per utilitzar la vostra ubicació", aneu a la barra d'eines del navegador i feu clic a Configuració Després Privadesa Després a la secció "Ubicació", feu clic a Esborra llocs.

Altres formes de millorar la precisió de la ubicació

Si veieu l'error "No es pot determinar la vostra ubicació" o la que es mostra encara és incorrecta, proveu aquestes solucions:

• Actualitzeu el navegador (ja sigui Chrome, Firefox o Safari).
  • Assegureu-vos que la connexió a Internet sigui bona.
  • Torneu a comprovar la configuració dels permisos del navegador amb les instruccions anteriors.
  • Reinicieu l'ordinador.
Ha resultat útil aquest article?