Utilitzar mapes d'interiors per veure plànols de planta

Amb l'aplicació Google Maps, podeu veure l'interior de llocs com ara centres comercials i aeroports, i moure-us-hi.

Per cercar o trobar un mapa d'interior, seguiu els passos que es descriuen a continuació.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Cerqueu un lloc que tingui mapes d'interiors.
  3. Per veure'n el plànol de planta, amplieu el mapa i feu clic en un edifici o en un lloc.
  4. A l'extrem inferior dret, trieu entre plantes i nivells.

Consell: feu clic en una part de l'edifici al mapa per obtenir-ne més informació.

Cercar mapes d'interiors

Per cercar un mapa d'interior, assegureu-vos que hàgiu ampliat completament un edifici que disposi d'un mapa d'interior. La cerca funciona igual que a la resta de Google Maps.

Actualitzar plànols de planta existents

Per actualitzar els vostres plànols de planta, contacteu amb nosaltres a les adreces electròniques següents:

Suprimir la informació dels plànols de planta del compte de Google

Podeu suprimir la informació dels plànols de planta o la informació per desplaçar-se a peu del vostre compte de Google. Un cop hàgiu desvinculat aquesta informació, és possible que Google encara la conservi juntament amb els plànols de planta, però aquests plànols no s'enllaçaran amb el vostre compte de Google ni s'utilitzaran per identificar-vos.

Per suprimir la informació dels plànols de planta del vostre compte de Google, contacteu amb nosaltres a les adreces electròniques següents:

Nota: un cop hàgiu desconnectat el compte, no podreu veure els plànols de planta que hàgiu penjat, i els que hàgiu penjat però que no s'hagin enviat també se suprimiran.

Informar d'un problema

Si sou el propietari d'un edifici i voleu informar d'un problema amb un plànol de planta o amb un edifici no públic, com ara una residència privada, informeu d'un problema de dades. Si voleu sol·licitar que se suprimeixi un mapa d'interior, utilitzeu les paraules "retirada de mapa d'interior" a l'hora de descriure el problema.

Per informar-nos de contingut prohibit, podeu sol·licitar que se suprimeixi de Google.

Nota: la funció "Informa d'un problema" no està disponible en tots els països.