Inloggen op een account of overschakelen naar een ander account

Wanneer u bent ingelogd bij Google Maps, kunt u:

• snel uw favoriete plaatsen vinden,
  • betere zoekresultaten behalen,
  • uw thuis- en werkadres opslaan.
  1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op uw profielfoto of initialen en dan klik op Uitloggen.

Overschakelen naar een ander account

Als u meer dan één Google-account heeft, kan elk account andere opgeslagen plaatsen, offline kaarten en bezochte plaatsen hebben.

1. Log op je computer in bij Google.
  2. Selecteer je profielafbeelding of beginletter in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer in het menu het account dat je wilt gebruiken.