Iniciar la sessió al compte o canviar de compte

Aquests són alguns dels avantatges que té iniciar la sessió a Google Maps:

• Podeu trobar fàcilment els vostres llocs preferits.
  • Podeu obtenir millors resultats de la cerca.
  • Podeu desar l'adreça de casa i de la feina.
  1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Per sortir, feu clic a la foto de perfil o a la inicial que hi ha a l'extrem superior dret Després feu clic a Tanca la sessió.

Canviar de compte

Si disposeu de més d'un compte de Google, en cada compte podeu tenir diferents llocs desats, mapes sense connexió i llocs que heu visitat.

1. A l'ordinador, inicieu la sessió a Google.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu la vostra imatge de perfil o la vostra inicial.
  3. Al menú, seleccioneu el compte que vulgueu utilitzar.
Ha resultat útil aquest article?