Iniciar la sessió al compte o canviar de compte

Aquests són alguns dels avantatges que té iniciar la sessió a Google Maps:

• Podeu trobar fàcilment els vostres llocs preferits.
  • Podeu obtenir millors resultats de la cerca.
  • Podeu desar l'adreça de casa i de la feina.

Utilitzar un Compte de Google amb Maps

Iniciar la sessió al Compte de Google

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu el cercle del compte Account image.
  3. Toqueu un compte. Si encara no teniu cap compte al dispositiu, inicieu la sessió.

Nota: si no trobeu el compte que cerqueu, toqueu Utilitza un altre compte.

Afegir un altre compte

Important: assegureu-vos que heu iniciat la sessió al Compte de Google.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Al costat del nom del compte, toqueu la fletxa avall Down arrow.
  4. Toqueu Afegeix un altre compte.
  5. Toqueu el compte que voleu afegir o inicieu-hi la sessió.

Suprimir un compte

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Al costat del nom del compte, toqueu la fletxa avall Down arrow.
  4. Toqueu Gestiona els comptes d'aquest dispositiu.
  5. A sota del compte que voleu suprimir, toqueu Suprimir d'aquest dispositiu.

Utilitza Maps sense cap compte

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Al costat del nom del compte, toqueu la fletxa avall Down arrow.
  4. Toqueu Utilitza Maps sense cap compte.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda