Sisäänkirjautuminen tai tilien vaihtaminen

Kun olet kirjautunut Google Mapsiin voit

• löytää suosikkipaikkasi nopeasti
  • saada osuvampia hakutuloksia
  • tallentaa kodin ja työpaikan osoitteet.

Google-tilin käyttäminen Mapsin kanssa

Google-tilille kirjautuminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta tilikuvaketta Account image.
  3. Napauta tiliä. Jos sinulla ei ole vielä tiliä laitteellasi, kirjaudu sisään.
    Huom. Jos et löydä haluamaasi tiliä, napauta Käytä toista tiliä.

Toisen tilin lisääminen

Tärkeää: Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasija sittenLisää toinen tili.
  3. Kirjaudu lisättävälle tilille tai napauta sitä.

Tilin poistaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Napauta Hallinnoi tässä laitteessa käytettäviä tilejä.
  4. Napauta poistettavaa tiliä.
  5. Napauta Poista tili.