Kartan lisääminen sivustolle sovellusliittymän avulla

Saat lisätietoja kartan lisäämisestä sivustoosi Google Mapsin sovellusliittymän avulla avaamalla osoitteen http://developers.google.com/maps.

Jos tahdot pyytää Google Mapsin käyttölupaa muissa medioissa, siirry osoitteeseen: http://www.google.com/permissions/

Google Maps API example

See how TripAdvisor used Maps API for their business needs

Käyttöehdot

Mapsin sovellusliittymä on saatavilla kaikille sivustoille, joita kuluttajat voivat maksutta käyttää. Voit käyttää sovellusliittymää sekä kaupallisilla että maksuttomilla verkkosivustoilla, jos sivustosi noudattaa käyttöehtoja.

Emme kuitenkaan halua, että sovellusliittymää käytetään tietyillä tavoilla. Näitä ovat esimerkiksi kartat, jotka näyttävät laittomien huumeiden ostopaikat kaupungissa, sekä kaikenlainen muu laiton toiminta. Kunnioitamme ihmisten tietosuojaa, emmekä halua sovellusliittymää käytettävän yksityisten tietojen tunnistamiseen.

Google pidättää oikeuden jäädyttää tai lopettaa palvelun käyttösi milloin tahansa. Lue käyttöehdot tarkkaan.

Jos sinulla on yritys tai kaupallinen verkkosivusto, sinua saattaa kiinnostaa Google Maps for Business -sovellusliittymä, jonka muokatut käyttöehdot voivat sopia sinulle paremmin.