Bent u op zoek naar hulp bij Google Mijn Bedrijf? Bezoek dan het Helpcentrum van Google Mijn Bedrijf.

Foto's of video's toevoegen, verwijderen of delen in Google Maps

Als je Google Maps wilt verbeteren en je favoriete foto's en video's van maximaal 30 seconden wilt delen, kun je ze toevoegen aan Google Maps. Je kunt op elk moment foto's en video's toevoegen of verwijderen. Je kunt geen foto's of video's toevoegen aan adressen of coördinaten.

Als je foto's post, kunnen anderen ook het volgende vinden:

• Je naam zoals deze wordt weergegeven op de pagina Over mij
  • Andere foto's die je aan Google Maps hebt toegevoegd
  • Reviews die je op Google Maps hebt geplaatst
  • Locatiegegevens van je foto's en video's

Tip: Als je een Local Guide bent, kun je punten verdienen als je foto's en video's toevoegt aan Google Maps. Bekijk meer informatie over hoe je reviews en foto's van hoge kwaliteit bijdraagt.

Foto's of video's toevoegen aan Google Maps

Je kunt media toevoegen zoals foto's en video's van interessante plaatsenzoals bedrijven of parken. Je kunt geen media toevoegen aan:

• Adressen
  • Coördinaten
  • Privéwoningen
  • Geografische gebieden

Meer informatie over foto-updates voor plaatsen

Tip: We willen gebruikers beschermen tegen pogingen tot misbruik. Daarom hebben sommige interessante plaatsen tijdelijke beperkingen voor posten. Meer informatie over beperkingen voor posten

Foto's of video's toevoegen vanuit Bijdragen

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Bijdragen Bijdragen en dan Foto toevoegen.
    • Een foto of video posten: tik op een of meer foto's of video's.
    • De locatie van een foto of video bewerken: tik op de naam van de plaats en selecteer dan een andere plaats.
  3. Tik op Posten.

Foto's en video's toevoegen vanaf de pagina van een plaats

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Zoek een plaats of tik op een plaats op de kaart.
  3. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats voor meer informatie.
  4. Tik op Foto's en dan Foto's toevoegen.
  5. Kies wat je wilt doen:
    • Een foto of video kiezen uit je galerij: selecteer een of meer foto's of video's.
    • Een nieuwe foto of video maken: tik op Camera en daarna op de sluiterknop.

Tip: Als je suggesties wilt krijgen om foto's of video's toe te voegen aan Google Maps, zorg er dan voor dat je de Google Foto's-app hebt geïnstalleerd en dat Back-up en synchronisatie en Locatiegeschiedenis aanstaan. Tik op Wissen om een suggestie te verwijderen.

Foto's of video's toevoegen vanuit Google Foto's of de Galerie-app

1. Open de Galerie-app of Google Foto's Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Tik op Delen Delen en dan Posten op Google Maps Maps.
    • Als je die optie niet kunt vinden, tik je op Meer 더보기 en dan Posten op Google Maps Maps en dan Klaar.
  4. Kies de plaats waar je de foto of video wilt posten:
    • Als het duidelijk is waar je foto of video is gemaakt, selecteert Google Maps een plaats voor je.
    • Als dat niet het geval is, tik je op Kies een plaats en zoek je een adres of plaats.
  5. Tik op Posten.

Je foto's of video's zoeken op Google Maps

Bekijk zo alle foto's die je hebt gedeeld op Google Maps:

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Bijdragen Bijdragen en dan Bijdragen bekijken.

Foto's of video's verwijderen in de Google Maps-app

Foto's en video's die je verwijdert uit Google Maps, worden ook automatisch verwijderd uit Google Zoeken.

Zo verwijder je een foto of video:

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Bijdragen Bijdragen en dan Bijdragen bekijken.
  3. Selecteer de foto of video die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer 더보기 en dan Deze foto verwijderen.

Foto's of video's die je verwijdert uit Google Maps, worden niet automatisch verwijderd uit:

Foto's en video's toevoegen aan of verwijderen uit je bedrijfsprofiel

Ben je een eigenaar en heb je je bedrijf bevestigd? Lees dan hoe je een foto van je bedrijf toevoegt of verwijdert.

Autoplay voor video's aan- of uitzetten

1. Tik op het profielicoon Accounticoon en dan Instellingen Settings en dan Video-instellingen.
  2. Tik op de schakelaar om autoplay aan of uit te zetten.

Foto's of video's melden op Google Maps

Belangrijk: We controleren gebruikerscontent om overtreders van het beleid te verwijderen van Google Maps. Alle schendingen die we vinden, worden beoordeeld en verwijderd. Meer informatie over het Google Maps-beleid voor content van gebruikers

Als je iets op Google Maps aantreft dat ongepast of onjuist is, kun je dit melden.

1. Zoek een plaats of tik op een plaats op de kaart.
  2. Scroll naar het gedeelte met foto's en kies de foto of video die je wilt melden.
  3.  Tik op Meer 더보기 en dan Deze foto melden.
  4. Selecteer de reden voor de melding.

Meer informatie over het Maps-beleid voor door gebruikers bijgedragen content

Tip: Als je een bedrijfseigenaar bent, kun je een verzoek indienen om foto's te verwijderen. Meer informatie over verwijderingsverzoeken voor foto's